Tak Payah Cover Tarik Cap Tu, Nampak Rambut – Netizen Kritik Liyana Jasmay Tidak Bertudung

Hiburan

Tak Payah Cover Tarik Cap Tu, Nampak Rambut – Netizen Kritik Liyana Jasmay Tidak Bertudung

Bukan kali pertama dikritik pakai tudung main-main, sekali lagi nama Liyana Jasmay menjadi bualan hangat apabila beliau dilihat tidak mengenakan tudung dan hanya memakai topi.

Advertisement

Penampilan Liyana itu mengejutkan netizen sehingga mendakwa pelakon itu mempermainkan agama dan hukum menutup aurat.

https://www.instagram.com/p/BwTseSXFAiY/

Dengan nada sinis, ada juga yang berkata beliau mungkin akan kembali kepada imej tidak bertudung.

Mungkin penampilan Liyana itu menimbulkan rasa kurang senang orang ramai tetapi lebih baik kita doakan yang baik-baik sahaja agar beliau terus istiqamah untuk menutup aurat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

26 Comments

  1. Anonymous

    April 18, 2019 at 5:59 pm

    haritu jer ala2 dpt hidayah lepas beranak anak 1st….
    lepas 2x beranak…. ajet2 diri dia subur lah gitu… so bagi dia xyah lah tudung2 bagai for hidayah lagi…

  2. ella

    April 18, 2019 at 3:56 pm

    lantaklah …. dosa kita pun banyak … jgn sibuk hal org ….. kita pun belum tentu sempurna… mengumpat dah dpt dosa kannnn

  3. faraj

    April 18, 2019 at 2:57 pm

    “tk semestinya yg pakai tudung baik, kebanyakan yg pakai tudung tu yg perangai Hanat….!!!” (Mengumpat sana sini) pastu bukak tudung bau Pekong..eeeeee..Dlm islam kalau nk buat baik tak payah nk tunjuk2….kalau kita tak pakai tudung pun tapi kita sedekah Seratus ringgit kat peminta sedekah dgn bandingkan yg bagi singgit tapi pakai tudung..!! Mana lagi Baik..???

    • SlimShadyPlsStandUp

      April 18, 2019 at 3:06 pm

      Here a pussy talking…cam real je bagus la kalau fikir camtu cikFaraj…….

    • Anonymous

      April 18, 2019 at 8:43 pm

      Phala tu bkn berbentuk nilai money smta2. Yg penting ikhlas mmbntu.walaupun hanya memimpin si tua myeberang jln.

    • rews

      April 19, 2019 at 9:31 am

      siapa kata dlm islam buat baik x tunjuk? habis kalau tak tunjuk kenapa Allah hantar nabi?

      lagi satu, pakai tudung perangai lahanat n bla bla… at least dia ikut suruhan allah. msk syurga neraka tu urusan allah.

      ckp tu biar ada iman. jgn ikut sedap nafsu syaitan je

  4. Rin

    April 18, 2019 at 2:50 pm

    Pakai tudung sama macam tak pakai, tetap fesyen die nampak selekeh

  5. hm..

    April 18, 2019 at 1:47 pm

    ni bukan tutup aurat..tapi tutup rambut..

Loading...