Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Payah Cover Tarik Cap Tu, Nampak Rambut – Netizen Kritik Liyana Jasmay Tidak Bertudung

Bukan kali pertama dikritik pakai tudung main-main, sekali lagi nama Liyana Jasmay menjadi bualan hangat apabila beliau dilihat tidak mengenakan tudung dan hanya memakai topi.

Advertisement

Penampilan Liyana itu mengejutkan netizen sehingga mendakwa pelakon itu mempermainkan agama dan hukum menutup aurat.

https://www.instagram.com/p/BwTseSXFAiY/

Dengan nada sinis, ada juga yang berkata beliau mungkin akan kembali kepada imej tidak bertudung.

Mungkin penampilan Liyana itu menimbulkan rasa kurang senang orang ramai tetapi lebih baik kita doakan yang baik-baik sahaja agar beliau terus istiqamah untuk menutup aurat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. Lala

    April 19, 2019 at 3:16 pm

    Tp artis mmg mcm ni eh klau nk bukak tudung. Mula2 start dgn ber turban, lepas tu start pki cap( rambut sumbat dlm), pki shawl hanya selimpang (tak pin) tup tup semua terbang hahahaha. Lepas tu keluar statement “urusan saya dgn tuhan/asalkan niat baik/hati bersih/tuhan tak ajar kita kecam org”
    Yg paling annoy bila ada plk fan2 kemaruk sokong. Apa tah yg fan2 tu dpt. punya la maki hamun org yg menegur (secara baik) mcm artis tu kakak/adik korang.

  2. bawang goreng hangus

    April 19, 2019 at 2:33 pm

    oooo baru aku tau tudung tu untuk tutup rambut je bukan nya tutup aurat…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top