April 18th, 2019

Bukan kali pertama dikritik pakai tudung main-main, sekali lagi nama Liyana Jasmay menjadi bualan hangat apabila beliau dilihat tidak mengenakan tudung dan hanya memakai topi.

Penampilan Liyana itu mengejutkan netizen sehingga mendakwa pelakon itu mempermainkan agama dan hukum menutup aurat.

Dengan nada sinis, ada juga yang berkata beliau mungkin akan kembali kepada imej tidak bertudung.

Mungkin penampilan Liyana itu menimbulkan rasa kurang senang orang ramai tetapi lebih baik kita doakan yang baik-baik sahaja agar beliau terus istiqamah untuk menutup aurat.


26 responses to “Tak Payah Cover Tarik Cap Tu, Nampak Rambut – Netizen Kritik Liyana Jasmay Tidak Bertudung”

  1. Lala says:

    Tp artis mmg mcm ni eh klau nk bukak tudung. Mula2 start dgn ber turban, lepas tu start pki cap( rambut sumbat dlm), pki shawl hanya selimpang (tak pin) tup tup semua terbang hahahaha. Lepas tu keluar statement “urusan saya dgn tuhan/asalkan niat baik/hati bersih/tuhan tak ajar kita kecam org”
    Yg paling annoy bila ada plk fan2 kemaruk sokong. Apa tah yg fan2 tu dpt. punya la maki hamun org yg menegur (secara baik) mcm artis tu kakak/adik korang.

  2. bawang goreng hangus says:

    oooo baru aku tau tudung tu untuk tutup rambut je bukan nya tutup aurat…..

Loading...