“Tak pasal-pasal kena madu”- Girlfriend Pasrah Boyfriend Bawa Haiwan Reptilia Sekali Waktu Dating

Trending

“Tak pasal-pasal kena madu”- Girlfriend Pasrah Boyfriend Bawa Haiwan Reptilia Sekali Waktu Dating

Setiap orang mesti ada hobi dan minat yang cukup unik. Kadang-kadang orang lain pun nampak pelik dengan minat tu sampai kena join sekali untuk minat hobi tu.

Macam yang berlaku dengan seorang gadis ini, dia ada berkongsi satu video di TikTok dimana teman lelakinya amat menggemari dengan haiwan reptilia.

Advertisement

https://www.tiktok.com/@pwettyhijabs_/video/6935309758106701058?_d=secCgYIASAHKAESMgowWTdTxhbglSpZSlnnL35Urg4JyvkXpWsrVfthpK5hSjZDZfTBYcwKQT9uG1YJ2RzIGgA%3D&language=en&mid=6910162838438857474&preview_pb=0&region=MY&sec_user_id=MS4wLjABAAAA0mAzJex1IDDrIcZuFOMLRN8gw02HmSF5_AXYfxL1BpunPODc1CBulCZVxje9cajE&share_app_name=tiktok&share_item_id=6935309758106701058&share_link_id=e8daedcd-563c-4b06-bc73-e0fab25885b8&timestamp=1614819328&u_code=dajel670g4al70&user_id=6790340624061449218&utm_campaign=client_share&utm_medium=android&utm_source=more&source=h5_t

Setiap kali kalau nak keluar mesti dia akan bawa sekali haiwan-haiwan tu.

“Bila boyfriend kau reptiles lover, GF pun kena minat sekali”

Bukan minat je, siap kena dukung haiwan tu pulak supaya boleh biasakan diri.

Kalau korang nampak haiwan-hawain dalam video tu memang kelihatan comel dan jinak.

Advertisement

Dia juga berkata, kalau nak dating pun akan datang ke reptiles shop. Dia hanya berpura-pura faham kalau dengar explanation tentang haiwan-haiwan reptilia tu.

Comel je tengok haiwan-haiwan tu, gadis tu pun pasrah sebab teman lelakinya ‘menduakannya’ dengan haiwan reptilia.

Sumber 

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...