“Tak Kelakar Langsung! Buta Baru Tahu” – Tepek Muka Maryam Dengan Kek, Tindakan Ryzal Dikecam Netizen

Hiburan

“Tak Kelakar Langsung! Buta Baru Tahu” – Tepek Muka Maryam Dengan Kek, Tindakan Ryzal Dikecam Netizen

Tradisi membenamkan kek hari jadi ke muka individu yang sedang menyambut ulang tahun kelahirannya sudah menjadi kebiasaan bukan saja di Malaysia, malah di seluruh dunia.

Walau bagaimanapun, kebelakangan ini masyarakat merasakan prank terbabit tidak lagi menghiburkan hati tetapi hanya membahayakan individu, lagi-lagi banyak insiden telah berlaku akibat gurauan tersebut.

Advertisement

Sehubungan dengan itu, selebriti media sosial iaitu Ryzal DurianKimchi baru-baru ini telah menerima kecaman daripada netizen kerana membuat perkara itu kepada isterinya, Maryam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryzal Ibrahim (@ryzalibrhm)

Berkongsikan video berkenaan di halaman Instagramnya, ramai netizen meluahkan rasa bimbang jika lilin yang dipacak atas kek itu tercucuk di mata Maryam.

Maryam ketika itu sedang ‘membebel’ di dalam bahasa Korea sambil mencalit sedikit krim di hidungnya dan difahamkan dari penjelasan Ryzal, isterinya sendiri mengatakan kenapa tidak melakukan hal tersebut, lalu Ryzal mengambil tindakan menepekkan semua kek ke mukanya.

komen ig

Namun bila lihat di ruangan komen hantaran terbabit, bukan saja netizen meluahkan rasa bimbang malah mereka turut tidak berpuas hati Ryzal melakukan pembaziran ke atas rezeki itu.

Teguran tersebut bukan hanya dituliskan di ruangan Instagram Ryzal, di ruangan komen foto yang dimuat naik oleh isterinya juga netizen meninggalkan nasihat.

2 years lalu

'Bukan Niat Menghina' - Ryzal DurianKimchi Mohon Maaf Perlekeh Baju Tradisional Iban

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    March 21, 2022 at 1:29 pm

    Bodohnyer ko ni rizal.. Sorry cakap cmni, tp ko ni xbole jadi contoh la tgk gaya..

  2. cikfendi

    February 25, 2022 at 2:24 pm

    attention seekers.. itulah instafemes buat barang bodoh pas tu rakam pastu org view dan viral duit mashyuk. timbul lah macam cendawan new money yg poyo2 macam mereka ni

  3. tecit

    February 24, 2022 at 3:36 pm

    xphm aku korg ni dh kenape jeles ke? bahagia org care lain2. jgn la nk same kan dgn korg. kan die ckp maryam yg mention nak mcm tu. sibokkkk ajela rumah tangga org.

    • Anonymous

      February 25, 2022 at 9:28 am

      si rizal ni mmg annoying dr dulu, kini n selamanya… tlg lah jgn up pasal diorg ni. nak up pun story pasal maryam sorg je boleh x? mamat poyo ni meluat betul tgok! malas nk ambik port tp asik ternampak je pulak. hare betul!

  4. Anonymous

    February 24, 2022 at 1:27 pm

    beli buat apa kek tu.. klu duk tenyeh kat muka.. membazir betul.. lebih baik tenyeh muka tu dengan mop.. he..

Loading...