Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Tak Elok Berdiri Macam Tu..’ – Ain Edruce Ditegur Tak Jaga Pantang Dengan Betul

Pelakon dan pengacara, Ain Edruce beberapa hari lalu telah selamat menimang cahaya mata sulung selepas berbelas jam bertarung nyawa. Bayi perempuan seberat 2.79 kilogram (kg) itu dilahirkan secara normal di sebuah pusat perubatan di Subang Jaya, Petaling Jaya.

Advertisement

Terbaru, Ain Edruce menerima teguran gara-gara memuat naik foto outfit of the day (OOTD) di samping anak. Menerusi foto tersebut, Ain dilihat seperti berada di sebuah hospital.

Ain Edruce langgar pantang

Dah ade baby dah kite. Thank you semua yang wish ain.. tak sempat nak balas semua. Love you guys!

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diterima orang ramai mengenai amalan pantang wanita zaman sekarang. Mereka mempersoalkan tindakan Ain yang seolah-olah tidak menjaga pantang dengan betul.

Ain edruce tak pantang

Ada juga segelintir pengikut menasihati pelakon ini supaya menjaga keadaan tubuh badan dengan baik tambahan pula dia baru sahaja melahirkan bayi. Walau bagaimanapun, ianya terpulang kepada penerimaan masing-masing.

SUMBER : Ain Edruce
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Endo

    May 25, 2021 at 9:36 pm

    pasal apa x boleh pakai seluar? Bukan ketat pun? Seluar dalam pun xbleh pakai ke? Kluar check up anak je bukan pg mall. Dia bukan pakai glitter2 or mcm pg award show. Xsalah baru beranak pakai kemas.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top