Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Boleh Cakap Banyak, Semua Kenyataan Saya Diputar Belit – PU Abu

Enggan pelbagai lagi spekulasi tercetus, PU Abu yang baru sahaja pulang ke tanah air selepas mengerjakan ibadah umrah, tidak mahu memberikan sebarang kenyataan ketika diserbu oleh pihak media sebaik sahaja beliau tiba di Lapangan Terbang Antarbangsa Kuala Lumpur (KLIA) semalam.

Advertisement

Tenang menjawab segala soalan, PU Abu memberitahu orang ramai tidak mengetahui  cerita sebenar disebalik kemelut yang melanda. Hanya keluarga bekas isteri, Ain Afini , Hana Azraa dan ibu bapanya sahaja yang tahu apa sebenarnya yang berlaku.

Tiada siapa pun tahu cerita sebenar melainkan keluarga saya dan keluarga di pihak bekas isteri dan Hana. Saya minta maaf sangat-sangat, saya takkan beri apa-apa kenyataan. Apa pun paksaan atau desakan saya takkan buka mulut. Itu sahaja jawapan saya ketka ini. Selebihnya saya akan maklumkan kemudian.

Ditanya adakah benar beliau dan Hana sudah bernikah, PU Abu bagaimanapun bertindak mengunci mulut. Tidak mahu berikan sebarang komen kerana selama ini kenyataan beliau diputar belit oleh ramai pihak.

Minta maaf, saya tak boleh beri apa-apa komen. Saya kena dengar cakap ayah saya kerana dia minta supaya jangan buka mulut untuk bagi kenyataan kepada sesiapa pun.

Advertisement

Saya tak boleh cakap banyak-banyak sebab semua kenyataan saya selama ini diputar belit ramai pihak dan media. Sehingga apa sahaja yang keluar dari mulut saya dianggap salah. Jadi, saya tak nak cakap apa-apa setakat ini.

Terdahulu, selepas dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memohon maaf. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 Comments

  1. Mualaf

    April 26, 2019 at 12:05 pm

    apsal ramai sgt manusia dislike comment2 ni?
    apa korg pon sokong penuggang agama ni?
    patut la melayu rosak, dgn abg pakai serban dah bole caya.
    dia tak salah, maksum palanciau.
    melayu bodoh bertingkat-tingkat.

  2. Rihanna

    April 26, 2019 at 11:45 am

    1st time aku tgk komen penuh dgn dislike. Sah ahli kluarga abujai ni.. gigih dislike komen.

    Serupa anjing abu ni. Dh buntingkan betina,trus lari. Mula2 timbul crta abu ni,brpa kali aku search d ig,google,fb,betulkah abu tu yg digila2 janda. Tkejut aku. Rupa tak semenggah. Geli aku. Dh lh tu ex wife, tak pyh kejar2 dia. Rupa & perangai serupa huduh. Mncemar kturunan je.
    Aku syak fmily abu ni jenis suka mnunjuk2 sbb ada ank jd pu. Mgkin doa2 org skliling dh muak tgk prangai anak beranak meninggi diri serupa dpt pngkat menteri pu.

    • Anonymous

      April 26, 2019 at 12:10 pm

      AGAKNYA.. kerja diorglah..hidup x tenteram skrg, sbb tu dislike

  3. Din

    April 26, 2019 at 1:35 am

    Pondan tak ada telur ke semua tgu bapak?? Awak tu 25 bkn 15. Obviously salah ni.. pendirian tak ada, rugi Hana buat laki. Elok la cerai Ain, dayus semua nk bapak putuskn.

  4. Mariah Carey

    April 25, 2019 at 10:07 pm

    Aku merayu kepada semua manusia atas muka bumi ni untuk unfollow instagram & twitter hanaazraa sebab dia lagi suka kita follow dia (free marketing). Dah unfollow jangan lupa report page dia okey

  5. Mak emo

    April 25, 2019 at 9:06 pm

    Pegi mampus lah ustaz macam ni. Ni baru penunggang agama yg sebenar. Aku kalau cite psl mamat ni kompem nak mengkimakkan ustaz ni.

    Padahal aku baik. Tp sb aku sakit hati terus aku ckp pegi mampus

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama