Written by Bella | April 25th, 2019

Enggan pelbagai lagi spekulasi tercetus, PU Abu yang baru sahaja pulang ke tanah air selepas mengerjakan ibadah umrah, tidak mahu memberikan sebarang kenyataan ketika diserbu oleh pihak media sebaik sahaja beliau tiba di Lapangan Terbang Antarbangsa Kuala Lumpur (KLIA) semalam.

Tenang menjawab segala soalan, PU Abu memberitahu orang ramai tidak mengetahui  cerita sebenar disebalik kemelut yang melanda. Hanya keluarga bekas isteri, Ain Afini , Hana Azraa dan ibu bapanya sahaja yang tahu apa sebenarnya yang berlaku.

Tiada siapa pun tahu cerita sebenar melainkan keluarga saya dan keluarga di pihak bekas isteri dan Hana. Saya minta maaf sangat-sangat, saya takkan beri apa-apa kenyataan. Apa pun paksaan atau desakan saya takkan buka mulut. Itu sahaja jawapan saya ketka ini. Selebihnya saya akan maklumkan kemudian.

Ditanya adakah benar beliau dan Hana sudah bernikah, PU Abu bagaimanapun bertindak mengunci mulut. Tidak mahu berikan sebarang komen kerana selama ini kenyataan beliau diputar belit oleh ramai pihak.

Minta maaf, saya tak boleh beri apa-apa komen. Saya kena dengar cakap ayah saya kerana dia minta supaya jangan buka mulut untuk bagi kenyataan kepada sesiapa pun.

Saya tak boleh cakap banyak-banyak sebab semua kenyataan saya selama ini diputar belit ramai pihak dan media. Sehingga apa sahaja yang keluar dari mulut saya dianggap salah. Jadi, saya tak nak cakap apa-apa setakat ini.

Terdahulu, selepas dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memohon maaf. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya.

Sumber Berita : mStar Online

74 responses to Tak Boleh Cakap Banyak, Semua Kenyataan Saya Diputar Belit – PU Abu

  1. Fina says:

    Sorry, boikot product & ceramah korang

  2. jemah says:

    if betul ko seorang PU yg beragama ,first thing first ko xkan ceraikan isteri melalui “WhatsApp”..ko org yg beragama xkan xtau cara yg baik lafazkan cerai kot ye pon hadap sgt pmpuan lain,then second ko xrase kesian ke kat exbini yg preggy tu bawak anak ko dlm perut utk hadap situation ko ceraikan die tgh preggy..otak letak kat mane wahai lelaki. !!! bayangkan kalua anak kau soon,or adik atau kakak ko kene camtu aper ko rase ? pakai otak la…geram aku..

  3. Anonymous says:

    huduh

  4. wekkkkkkk says:

    tolonglah hentikan panggil “ustaz”..panggil je encik.
    Ustaz taik kucing

  5. Anonymous says:

    knapa nak buat karangan palsu ke, kalau cerita yg benar, skrg juga family u bagitahu cerita…hati netizen tgh mmbara skrg nih belum reda. Nanti kalau dlm bulan puasa family korang buat kenyataan palsu, fhm2 jelah bulan ramahdhan bulan yg mulia, x guna berpuasa dn x guna buat amal dlm bulan puasa.
    Itu je nk ckp.