April 25th, 2019

Enggan pelbagai lagi spekulasi tercetus, PU Abu yang baru sahaja pulang ke tanah air selepas mengerjakan ibadah umrah, tidak mahu memberikan sebarang kenyataan ketika diserbu oleh pihak media sebaik sahaja beliau tiba di Lapangan Terbang Antarbangsa Kuala Lumpur (KLIA) semalam.

Tenang menjawab segala soalan, PU Abu memberitahu orang ramai tidak mengetahui  cerita sebenar disebalik kemelut yang melanda. Hanya keluarga bekas isteri, Ain Afini , Hana Azraa dan ibu bapanya sahaja yang tahu apa sebenarnya yang berlaku.

Tiada siapa pun tahu cerita sebenar melainkan keluarga saya dan keluarga di pihak bekas isteri dan Hana. Saya minta maaf sangat-sangat, saya takkan beri apa-apa kenyataan. Apa pun paksaan atau desakan saya takkan buka mulut. Itu sahaja jawapan saya ketka ini. Selebihnya saya akan maklumkan kemudian.

Ditanya adakah benar beliau dan Hana sudah bernikah, PU Abu bagaimanapun bertindak mengunci mulut. Tidak mahu berikan sebarang komen kerana selama ini kenyataan beliau diputar belit oleh ramai pihak.

Minta maaf, saya tak boleh beri apa-apa komen. Saya kena dengar cakap ayah saya kerana dia minta supaya jangan buka mulut untuk bagi kenyataan kepada sesiapa pun.

Saya tak boleh cakap banyak-banyak sebab semua kenyataan saya selama ini diputar belit ramai pihak dan media. Sehingga apa sahaja yang keluar dari mulut saya dianggap salah. Jadi, saya tak nak cakap apa-apa setakat ini.

Terdahulu, selepas dihimpit pelbagai kecaman dan spekulasi berkaitan isu rumah tangganya bersama bekas isteri, PU Abu akhirnya tampil memohon maaf. Apa yang berlaku kini membuatkan beliau menyesal dengan perbuatan dan ketelanjuran yang sudah dilakukannya.

Sumber Berita : mStar Online


74 responses to “Tak Boleh Cakap Banyak, Semua Kenyataan Saya Diputar Belit – PU Abu”

  1. geram says:

    watever your reason are, u still in deep wrong pasal kau lafazkan talak masih isteri sdg mengandung anak kau, kau tahu x emosi seorg ibu mengandung bgm, bak kata arwah P Ramlee, dah tua pun bodoh

  2. Anonymous says:

    mulut itik.

  3. jah says:

    Dah la tak handsome. nak minah tu pon sebab ada duit. Haktuih. Jantan xguna. Kalau janda tu tak cun dan tak berduit takde la kau hadap sangat nak dia kan?

    • Anonymous says:

      si janda hana taklah cun mane pun banding si ain.. ain tu lagi lawa putih bersih jer muka… hana tu sbb jual kosmetik bole adjust rupa dgn mekap…

      sblm abu kawin dgn ain.. dia tak tahu hana ni berduit sbb jual kosmetik timbang kilo jer kan… lepas kawin baru tau kosmetik cap ayam pun laku asalkan founder tau mekap percayalah si pembeli mujarab cantik…
      family hana ni pun jenis muka tebal tempayan… tak kisah si anak rampas laki org

    • nana says:

      PEKAT BODOH BUDAK HANA NI. bodoh yg tak boleh larut. mak ayah hana mesti la paksa kawen sbb dh bunting, gila malu nk letak muka kt mn ada anak perangai gitu. yg abu lak suka dpt perempuan tabur duit. muka tak hensem tp cover la dgn ayat islamik campur gula2. percaya la, kalau esok hana ni tak berduit confirm abu tinggal. untuk family abu, kalau perempuan tabur duit bkn makna dia tu lebih baik. aku yg bkn family abu, hana atau ex wife abu pun tak percaya ckp budak abu ni, sbb dgn bini yg kandung benih dia pun sanggup dia tipu ni kan pulak netizen. kalau mak abu ni hidup aku tak rasa mak dia bangga dpt hana sebagai menantu. buat malu je, tak pandai jaga maruah. senang2 anak dia kena beli dan senang2 hana tu ke auta.

  4. Peah says:

    Ustaz ke mcm ni…Nak cari glamour ke apa….

  5. minahkepoh says:

    samaa ada kau salah atau kau betul skli pon, kau tetap nmpk salah sbb kau ceraikan bini kau time die pregnant. kalau kau cerai die pas die abis pantang ke org tak maki kau lg bro. ni nmpk sgt kau mmg gatal nak kawin sgt.

Loading...