Written by Bella | March 14th, 2019

Selepas setahun mengikat tali pertunangan, ramai yang tanya bila agaknya pelakon Remy Ishak akan menamatkan zaman bujangnya? Bagaimanapun, Remy sering memberitahu beliau belum lagi bersedia untuk berkahwin. Malah, faktor komitment kerja juga membuatkan perkahwinan tertangguh.

Terbaru, timbul pula khabar angin mengatakan Remy kini sudah kembali solo. Eh biar betul?

Menerusi IG Live baru-baru ini, Remy mengaku sudah ‘single’, tiada siapa mahukan dirinya lagi.

Meskipun pelbagai spekulasi tercetus, buat masa ini tiada lagi kenyataan rasmi tentang status hubungan Remy dan tunangnya Ezza Yusof. Apa-apa pun, kami harap semuanya baik-baik sahaja, mungkin sekadar gurauan daripada Remy?

Kredit Foto : Cosmopolitan

20 responses to Tak Ada Orang Nak Dekat Abang, Single Macam Ini Lah – Remy Ishak Putus Tunang?

  1. Anonymous says:

    apa hal pakat2 putus tunang ni. anyway, abang remy lebih macho dan x poyo drp zul arripin.

    33

    0
    • MissLittleC*nt says:

      Maybe he is not husband material? Many of them are like that….just icing on the cake. Nice to look but marriage mmm I doubt it.

      27

      0
      • jgn buat2 x paham says:

        nanti sendu kawin la tu. sekarang ada lgi job dok masuk… femes balik.
        gitu lah kisahnye.

        5

        0
    • faraj says:

      kawin ke tak.. yg penting jgn buat kek bentuk kemaluan. k bye…

      24

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      sapa cakap tkda orang mau sama lu remy..minah jambu suka ngan remy kasi hp no leh minah jambu kol u …minah jambu sangup turun kl demi remy ishak..

      0

      1
  2. Mana Kiah? says:

    Kacak jugak mamat ni kt luar…kulit ala2 tanned mat bendang gitu Kiah. I like.

    8

    0
  3. Octopus says:

    jantan2 mcm ni single je sampai tua. kawin pun buat sakit hati si bini. bini pulak org biasa je. nanti masuk disko pkl 3pgi bini meroyan dlm socmed. huhu

    12

    0
  4. Anonymous says:

    Kalu macho/hansem x perlu kawin. Isteri hodoh untuk lelaki hodoh bro. Ingat tu..

    2

    3
  5. Noname says:

    Travel je…luas pemandangan..tambah pengetahuan..
    Popular tahap legend dh…
    Tapi ezza tu sweet..like perempuan melayu jati..

    11

    0
  6. anon says:

    mentang2 drama laku
    ada chemestry dgn actress
    mula lah cari hal
    kau simpan tunang kau tu berapa lama?
    sebelum tunang pun dah simpan kan
    pastu kau nak tak nak KAHWIN dgn alasan TRAUMA KISAH FAMILY KAU
    muahakakaka ..KAU TU BUKAN BUDAK2 ..DAH TUA DAH ..
    sian lah tunang kau jumpa kau

    10

    1
    • Anonymous says:

      kannn, nak tackle mira pijah la tu..

      1

      0
    • anonbawang says:

      Kan. Dah berapa lama simpan sebelum tunang. Banyak projek dah buat sama2. Berapa banyak duit dah habis lebur usahasama katanyaaaa. Tapi kesudahan? TAKDE ORANG NAK ABANG. Sedehhhhh cerita abang ni.

      6

      0
  7. Anonymous says:

    Simpan..peram last2 kawin dgn org lain. :(((

    3

    0
  8. Langit says:

    Dah xde jodoh. Nak buat mcm mana? Semoga kedua2nya dipertemukan dengan jodoh yg terbaik. Lebih baik putus tunang drpd kahwin pastu cerai x sampai setahun. Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tidak berguna….

    5

    0
  9. Anonymous says:

    tak ada nafsu..

    3

    0
  10. Garo the makai no hana says:

    Maya karin xnak kat remy ishak ke?

    2

    0
  11. elise says:

    Remy. Kahwin jer lah dengan mira filzah tu.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    xpe abg remy mira pijah ada..cpt2 masuk meminang..mira kalau ko tunggu jijan sampai monopos la kau xkawen2.

    0

    0