Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Ada Orang Nak Beli, Aliff Syukri Batal Hasrat Jual Rumah Bernilai RM6 Juta

Aliff Syukri

Usahawan kosmetik terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri berkata dia terpaksa membatalkan hasrat untuk menjual rumahnya yang bernilai RM6 juta kerana tiada pembeli.

Aliff SyukriSumber : Instagram Datuk Aliff Syukri  

Kediaman mewah milik Aliff Syukri itu dilaporkan terletak di tengah-tengah ibu kota Kuala Lumpur dan khabarnya tidak mendapat sambutan mana-mana pihak kerana harganya yang terlalu mahal dan kebanyakan pembeli tidak berkemampuan.

Advertisement

Berikutan itu, Aliff Syukri mengambil inisiatif untuk menyewakan sahaja unit kediamannya yang terletak di Pavillion Bukit Bintang itu kepada mereka yang berminat dengan tawaran diskaun menarik.

“Kesian saya tunggu pembeli-pembeli tak kunjung tiba. Sedih sangat saya sebabnya nak jual rumah apartment saya di Pavillion Bukit Bintang ni. Akan tetapi sebab musim PKP tak ada orang yang mampu membeli rumah ni. Padahal saya dah jual murah daripada nilai pasaran hanya RM6 juta berkelengkapan penuh (fully furnished).”

Dia berkongsikan perkara itu menerusi satu hantaran d Instagram untuk perhatian peminat dan pengikut media sosialnya.

Advertisement

Jelasnya lagi, dia membuka harga sewa sebanyak RM28,000 sebulan namun akan mengenakan diskaun sebanyak 45%-50% kepada mereka yang berminat.

Aliff Syukri yang kini mempunyai saluran Youtube sendiri turut menceritakan kemudahan-kemudahan infrastruktur yang terdapat di kawasan kediaman mewahnya itu kepada penonton.

“Rumah ni betul-betul bawah Pavillion jadi kalau nak shopping beg Gucci, LV ka Prada ka turun ja bawah lift dah sampai..” tulisnya Aliff Syukri lagi.

Ada siapa-siapa yang berminat ke? Boleh hubungi Datuk Aliff Syukri di Instagram ya!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    March 8, 2021 at 10:50 am

    woihh. klu dah nk bayar umah sewa pon xlepas inikan plak nk turun bwh rumah sewa beli prada gucci segala nyahhh. ko pikir xnyah??

  2. anon

    March 5, 2021 at 6:19 pm

    simpan je dato mana tahu akn dtng tak payah offer tapi berebut orng nak,masa tu la dato bukak hrga lebih masyukk

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama