Written by AbangNara | January 5th, 2014

Ahhh ~~ Pasti remuk hati para gadis di luar sana yang mengharap selepas putusnya percintaan Wan Zack Haikal dan Zzati seperti yang Abang Nara gembar-gemburkan di bawah. Mana tidaknya, rupa-rupanya dalam diam Wan Zack sudah pun melangsungkan pertunangan. Gadis yang bertuah itu bernama Syahifah dan berasal dari Kemaman, Terengganu.
wan zack haikal bertunangMemang sama cantik sama padan kan? Semoga pertunangan ini akan berakhir dengan perkahwinan secepat mungkin. Harus banyak bersabar kerana Wan Zack khabarnya akan terbang ke Jepun semula untuk meneruskan kembali kariernya sebagai pemain bola sepak. Nanti dah kahwin boleh angkut bini sekali duduk sana. Hehehe.
wan zack haikal bertunang

Tahniah kepada Wan Zack Haikal dan Syahifah atas pertunangan ini. Abang Nara doakan semoga berbahagia. Beberapa lagi gambar sekitar pertunangan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


wan zack haikal bertunang
wan zack haikal bertunang
wan zack haikal bertunang

78 responses to (TAHNIAH)Wan Zack Haikal Sudah Bertunang Dengan Syahifah

  1. student UIA says:

    shifa ni kwn sy mase study kat uia dulu..
    course computer science.
    baik orgnye..
    moga dipnjangkan jodoh hingga akhir hayat.. barakallahulakuma fil khair..

  2. !!!!!!! says:

    aku pon tau fb laki aku tp xde la smpi control bagai fb die.. kdg stalk jgk fb die.. tp xde la smpi control.. n laki aku pon tau aku tau pwod die sbb die yg suh aku create fb die.. pasal duit plak xpena la aku nk pgg sume acc die…duit sndiri pndi la pgg kan… time aku nk duit mtk jela.. sng.. xpyh nk pgg bagai..

  3. ape punya cerita la ni!! says:

    abang nara oii.. pe kejadahnye citer pasl football player ni..ala,skarg ni pemain Malaysia lebih ske publisiti je..main bola entah kemana..buat malu je.. -,-‘

  4. at_ilah says:

    tahniah Wan Zack Haikal.. semoga smpai ke jinjang pelamin.. sama cantik sama padan.. sesuai na lah tu kan abg Nara..

  5. zarra says:

    jangan judge org dari luaran…yg pakai tudung xsemestiyer 100 peratus baik dan yang tak pakai tudung bukan 100 peratus tak baik…jgn menilai zzati jahat dan jgn menilai syahifah baik…mgkin dulu kerana stg wan zack bg dan peercaya pada zzati utk pegang apapun hal yg berkaitan penting ttg dia…da xsuka mcm mcm d fitnah yer….

  6. id says:

    same same tinggal gf bf pastu tunang same same. tahniahlah. jodoh korang.

  7. secret says:

    korang x der hk untuk ckp psl tudung and whatever pasal islam…korang cermin sikit diri tu..korang pon bukannya baik sngat pon…aku pon x ckp yng diri aku nie baik sngat…so jgnlh sesiapa yng terasa…aku cume hnya nasihat jerr…wasalan ^-^

  8. syafiqah says:

    taniah k syifa….hope hppy n gembira selalu ngn abg wan zack haikal