(TAHNIAH)Shera Aiyob Kini Hamil, Kongsi Kegembiraan Di Twitter

Hiburan

(TAHNIAH)Shera Aiyob Kini Hamil, Kongsi Kegembiraan Di Twitter

Lama tak mendengar perkembangan terkini Shera Aiyob, isteri kepada pelakon hebat Zahiril Adzim. Selepas berkahwin, tiada kontroversi murahan yang timbul ke atas mereka. Dan baru-baru ini, Shera Aiyob telah berkongsi berita kehamilannya di Twitter.

shera aiyob hamil

Advertisement

Comel kan? Jutaan tahniah diucapkan kepada Shera Aiyob dan Zahiril Adzim atas berita gembira ini. Rasanya kandungan Shera masih di dalam fasa awal. Diharap Shera akan lebih prihatin dalam bab-bab menjaga diri apabila mengandung ini. Semoga semuanya akan selamat sehingga hari kelahiran kelak.

P/S: Telekung travel unik utk dimiliki anda segera kerana stok yg amat terhad!! JOM beli~

P.S: Ribut salji menyerang New York

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

52 Comments

  1. lily

    November 10, 2012 at 2:32 am

    baru bertapak jgn la nk sombong..terutama dgn kwn lama.
    Ko ni stakat pelakon je..bkn nya keje apa pun.blagak mcm diva.
    Jgn buat org makin menyampah dgn perangai gedik ko tu.
    Poyo. Boooooo….

  2. idzaidah

    November 9, 2012 at 10:21 pm

    Congrate both of u…sronok dgr org preggy..walaupun sy berkongsi tarikh kawen dgn mereka tp blm rezeki sy utk preggy…

  3. suam2 kuku

    November 9, 2012 at 8:39 pm

    rude wifey!
    GEDIK!!

  4. Anonymous

    November 9, 2012 at 7:02 pm

    MCM KO SORG ADE LAKI..
    ROMANTIKA RAYA…

    saye stuju dgn pndapat & pandangan anda.. air muke suami kene jage..
    nmpk sgt TAK SEMULAJADI sifat manje yg ditunjukkan shera ayob dlm rncangan romantika raye tu..nmpk sgt dibuat2 dan gaye nye yg KONON2 MANJE tu nmpk SANGAT KERAS …
    dan ye, saye setuju.. nak tunjuk KONON2 MANJE, sampai JADI RUDE TO HER HUSBAND..

  5. Anonymous

    November 9, 2012 at 6:50 pm

    stujuuuuu dengan ROMANTIKA RAYA.. air muke suami kene jage..!!
    ak pon benci tgok care shiera ni nak manje2 ngan husband die..nak begurau tolak2 pale tu sume mmg hak suami isteri.. itu adalah merupakan hak mereka nak gurau camne skalipon.. tpi yg buat xmanis nye adalah apabila dilihat oleh golobgan ibu bape or golongan tua… especially, mak bapak zahiril ni.. ape kate mereka kalau lihat menantu nye tolak2 n tonjol2 pale anak lelaki mereka..??? WLAUPUN GURAUAN.. skali lagi saye TEGASKAN DISINI…
    mmg hak mereka nak gurau sampai tegolek ke tersungkur ke ape skali pon… tapi depan org, TOLONG JANGAN TUNJUKKAN YG ANDA BERKASIH-KASIHAN ATAU BERMANJA2 MANJAAN YANG TERLAMPAU.. ORG AKAN MELUAT ….. betol..

Loading...