(TAHNIAH)Shera Aiyob Kini Hamil, Kongsi Kegembiraan Di Twitter

Hiburan

(TAHNIAH)Shera Aiyob Kini Hamil, Kongsi Kegembiraan Di Twitter

Lama tak mendengar perkembangan terkini Shera Aiyob, isteri kepada pelakon hebat Zahiril Adzim. Selepas berkahwin, tiada kontroversi murahan yang timbul ke atas mereka. Dan baru-baru ini, Shera Aiyob telah berkongsi berita kehamilannya di Twitter.

shera aiyob hamil

Advertisement

Comel kan? Jutaan tahniah diucapkan kepada Shera Aiyob dan Zahiril Adzim atas berita gembira ini. Rasanya kandungan Shera masih di dalam fasa awal. Diharap Shera akan lebih prihatin dalam bab-bab menjaga diri apabila mengandung ini. Semoga semuanya akan selamat sehingga hari kelahiran kelak.

P/S: Telekung travel unik utk dimiliki anda segera kerana stok yg amat terhad!! JOM beli~

P.S: Ribut salji menyerang New York

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

52 Comments

  1. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

    November 9, 2012 at 5:59 pm

    Emmmmmmmmmmmmmm kedengkek kedengkek si shila ayop ni pon boleh jugak dia ngandong tahniah semoga dapat anak kembar yeeeeeeeeeee ….

  2. Romantika Raya

    November 9, 2012 at 5:05 pm

    walau apa pun cara bergurau kenelah pd tempatnya.Air muka suami pun nk kena jaga.Mmg kita boleh buat bermcm andaian tp jgnlah di dpn kamera kerana ianya akan ditonton oleh semua lapisan umur.Bg yg moden tu, mgk mrk x kisah tp kalau org yg dh berumur mcm mana penerimaan mrk?sya pun x brp setuju cara si shera ni di Rancangan Romantika Raya pd suaminya.Masalah dia nk mengedik tu dia punya pasal sbb tu suami dia, cuma masalah di suka tonyoh2 kepala si zahiril tu je masalah.Apa2 tahniah diatas berita kehamilan beliau.

    • Anonymous

      November 9, 2012 at 5:19 pm

      kalau dah jadi tabiat xpayah la nk disebokkan depan kamera ke kt mane2..bile laki die xkisah jadi lekatlah tabiat tu bkn senang nk kaver2 mcm org berlakon..n bukan sepanjang mase pun die tonyoh kpala laki die..kalau kita ni mmg jenis sket2 nk prejudis ngan org lain sshlah.. senang je..org moden ke org tua ke sumernye bergantung pada pasangan tu sendiri..kalau laki die xkisah org luar patutnya xperlu nk amek kesah.. ramai je makcik2 tengok romantika raya time tu termasuklah mak aku makcik2 aku tp xde sape sebokkan pasal tu..kita nk tengok,tgok je lah..

      jgn nanti yg gosok2 kepala laki tu konon2 laki syg sgt,,belakang die laki menggatal ngan pepuan lain..

    • ex smc

      November 9, 2012 at 8:37 pm

      gedik je lbh..perasan lbh.
      Skg jmpa kwn lama nk i u i u..
      Nyampah. Blakon pun hampeh!
      Rude wifey!

  3. bunga mawar

    November 9, 2012 at 4:43 pm

    tahniah utk couple ni.. tak lah minat dgn dua org artis ni. tp suka sgt tengok mereka berdua dah jd suami isteri. simple je..bercinta pun tak riak, kwen pun sama. semoga berkekalan hingga ke akhirnya.

  4. IBU DARWISY

    November 9, 2012 at 2:41 pm

    mcm ko sorg ade laki,ko ni pahal cemburu lebih laaaa

  5. ibu_darwisy

    November 9, 2012 at 2:38 pm

    tahniah ye

Loading...