Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Search Jelajah Eropah Februari Ini

konsert jelajah Eropah Search

Oh yeah ~~~~~~~~~ Kumpulan rock terhebat Malaya kini bakal menggegarkan Eropah pada bulan Februari nie. Search khabarnya dah compem akan menjelajah Dublin, London dan Liverpool bermula 12 Februari sampai 22 Februari. Konsert jelajah nie diberi nama “Search Live in UK & Ireland“.

Advertisement

Tahniah buat Search. Bukan senang nak dapat tajaan buat konsert kat luar negara. Artis kita nie konsert dalam Malaysia pun terkontang-kanting nak carik sponsor. Memang rezeki Search murah sampai dapat buat konsert kat luar negara. Yang bestnya untuk opening di London, band Hujan akan join diorang. Memang mantap gile nie!!!

Kepada student-student Malaysia yang berlambak di UK dan Ireland tue, tungggu apa lagi? Korang boleh layari laman web www.orangkita.eu untuk beli tiket. Kalau kitorang jadi anda, kompem kami akan tuang kelas semata-mata untuk layan Search. Bukan senang beb nak dapat peluang nie. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama