January 14th, 2010

konsert jelajah Eropah Search

Oh yeah ~~~~~~~~~ Kumpulan rock terhebat Malaya kini bakal menggegarkan Eropah pada bulan Februari nie. Search khabarnya dah compem akan menjelajah Dublin, London dan Liverpool bermula 12 Februari sampai 22 Februari. Konsert jelajah nie diberi nama “Search Live in UK & Ireland“.

Tahniah buat Search. Bukan senang nak dapat tajaan buat konsert kat luar negara. Artis kita nie konsert dalam Malaysia pun terkontang-kanting nak carik sponsor. Memang rezeki Search murah sampai dapat buat konsert kat luar negara. Yang bestnya untuk opening di London, band Hujan akan join diorang. Memang mantap gile nie!!!

Kepada student-student Malaysia yang berlambak di UK dan Ireland tue, tungggu apa lagi? Korang boleh layari laman web www.orangkita.eu untuk beli tiket. Kalau kitorang jadi anda, kompem kami akan tuang kelas semata-mata untuk layan Search. Bukan senang beb nak dapat peluang nie. Tak gitu?


Comments are closed.

Loading...