Written by AbangNara | December 22nd, 2013

Tahniah diucapkan kepada pemain bola sepak kebangsaan, Safee Sali yang telah sah bergelar suami kepada Sasha. Untuk makluman, Sasha berasal dari Indonesia, Majlis pernikahan telah berlangsung semalam, 21 Disember kira-kira jam 10.20 pagi secara sederhana di rumah pengantin perempuan.

safee sali nikah

Majlis resepsi sebelah pengantin lelaki akan diadakan pada 28 Disember 2013 di Kampung Dato Kamaruddin Tambahan, Bidor, Perak. Semoga perkahwinan Safee dan Sasha berkekalan sehingga ke akhir hayat. Beberapa lagi gambar pengantin baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram FeverPictures.

safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah
safee sali nikah

108 responses to (TAHNIAH)Safee Sali Kini Suami Kepada Sasha

  1. sapi says:

    Selera sapie nie low class tullah.kalau aku ambil maid pun jauh lebih cantik dari hang punya sapie.apa2pun selamat berbahgia.buta betul cinta yea.

  2. Anonymous says:

    Buat pengetahuan semua, saya adalah salah seorang saudara kepada Safee. Xpyh la korang nak ckp dia jd org indon ke lepas ni or apa2 lah. Sbb nya kami ni pon keturunan jawa perak. Ayah dia pon kuat jawanya. Jgn sedap mulut menilai apa yg terjadi tanpa korang tau apa kesah sebenarnya. Pls stop talking negative. Doakan Safee & isteri bahagia sampai akhir hayat dorang. Better doakan kebaikan dari doakan keburukan dan mencemuh yg bukan2. OK? peace.

    Assalamualaikum.

  3. Anonymous says:

    No wonder la wife dia ada sket iras julia hana,ptt kna gossip ritu…