March 7th, 2012

Pelakon Redza Minhat telah mengesahkan isteri beliau telah selamat melahirkan bayi lelaki yang diberi nama Ali pada pukul 2.13 petang tadi di Hospital Pantai, Bangsar. Bayi yang dilahirkan itu sihat dan beratnya ialah 3.36 kg.

Pada yang belum tahu, Redza telah berkahwin dengan isterinya, Aidira Khaidir pada 17  Jun tahun lepas.

Redza berkata dia akan mengusahakan gambar babynya untuk dishare bersama pembaca BeautifulNara. Jadi, tungguuuu!

***


104 responses to “(TAHNIAH)Redza Minhat Dapat Anak Lelaki Pertama, Ali Nama Diberi”

  1. alinfroggy says:

    congratzzz!!! patot tadi terserempak dengan dia kat pantai medical centre…sangat kachak…. :D

  2. Tak ado says:

    Weih kau sound siapa ni? Kau ingat redza minhat tu sengal ke? Pandai gila dewa kot mamat tu. tayah sound sound.

  3. finally,redza minhat,,, congratzzzzzz……………=)
    nie nak sound siket,,,letak nme tue elok2,,letak nme biar nme bape,jgn kemaruk nk ikut omputih,letak nme family…
    letak ALI REDZA gitu…

    p/s: jgn ” ALI MINHAT ” sudah la

    • kopi.kapal.api says:

      nk sound sape? reza minhat ke? bkn nk nasihat ke? peliknye la nk bg “nasihat” kt org pon.. x phm aku bce komen ko start dr baris kedua tu.. apekejadahnye lak ali minhat.. xkan bin atuk dia lak.. msti la bin redza.. da confirm ke dia ikut stail “omputih” tu nk sound2? ntah ape2 ntah..

    • kecoh siak says:

      kalau dia nak letak ali minhat, xde hal lah. bg aku minhat tu bukan nya OMPUTIH.
      sedap gak ali minhat bin redza minhat. da jadi mcm nama label untuk keturunan minhat. :)

  4. izzah bkn nama sebenar says:

    Tahniah Redza! x sangka dah kawen,baru je nk usya2..hehe..congrats to both of u..

  5. nur says:

    “Ramai orang sanggup habis RM1000 untuk beli gajet seperti
    Iphone, Ipad tapi tak ramai yang sanggup melabur RM290 hanya untuk Quran Digital ini.
    Anda berkira untuk akhirat?”

    KLIK >> http://bit.ly/AL-Quran

Loading...