July 23rd, 2013

Wow. Dalam diam, hubungan percintaan antara Pekin Ibrahim dan Uqasha Senrose sudah maju setapak lagi. Mereka berdua telah pun bertunang awal bulan ini. Berita gembira ini telah pun disahkan oleh Pekin sendiri. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua.

pekin uqasha bertunang

Pengakuan ini dilakukan selepas timbul ura-ura perhubungan mereka berdua mempunyai masalah dan telah putus. Kata Pekin:-

Mungkin juga orang ingat kami dah putus sebab kami ada delete gambar di Instagram sebab gambar tu menunjukkan seperti suasana merisik. Ya, saya dan keluarga telah menghantar rombongan merisik dan saya dan Uqasha sudah bertunang pada awal bulan ini

pekin dan uqasha bertunang

Semoga dengan ikatan pertunangan ini, hubungan Pekin dan Uqasha akan semakin kukuh. Diharap banyak bersabar di dalam fasa ini. Banyak cabaran dan dugaannya. Apa pun, tahniah sekali lagi diucapkan atas berita gembira ini. Info asal MalaysianDigest.
glutacellP.S: Raya dah dekat nie. Jom tampil berseri dan menawan dengan Gluta Cell. Dalam masa hanya 14 hari, masalah bintik-bintik kolestrol, parut hitam dan kesan jerawat dapat dihilangkan. Kulit lebih anjal dan berseri. Gluta Cell adalah HALAL dan diluluskan oleh KKM. Layari www.azaleadenaturale.com untuk pembelian segera. Ada promosi lagi tu, dapat percuma sekotak bagi setiap pembelian 3 kotak. Jomlah.


Comments are closed.

Loading...