November 25th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Nabil yang telah selamat bergelar seorang ayah. Isteri Nabil, Zira telah pun selamat melahirkan seorang bayi perempuan dengan berat 2.67kg kira-kira 8.40 pagi hari ini. Nabil telah berkongsi berita gembira ini menerusi akaun Twitternya.

gambar anak nabil

Anak sulung Nabil ini telah selamat dilahirkan menerusi pembedahan di Klinik Umra, Shah Alam. Pastinya Nabil dan isteri sedang teruja ketika ini. Semoga anak Nabil akan membesar dengan sihat dan ceria. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada mereka berdua.

gambar nabil dan anaknya

UPDATE: Di atas ialah gambar si papa dan anaknya. Dedua cute.


36 responses to “(TAHNIAH)Nabil Kini Seorang Ayah Dengan Kehadiran Cahaya Mata Perempuan”

 1. huhuhu says:

  bibir tebal mcm nabil

 2. berlari says:

  wahhh.. congrats nabil n wife.. semoga isteri cepat pulih n anak membesar dgn baik :)

 3. Ratu minah jambu merah / biru says:

  tahniah nabil kerana dh menjadi bapa kepada anak perempuan mesti comel kan…….bang nara jangan lupa tau bang nara tunjok gambar anak nabil k thank u bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lov uuuuuuuuuuu…!

 4. Ratu minah jambu merah / biru says:

  Eleh branak jalan bawah ke cara atas ke janji baby tu selamat keluar kt donia yg fana ni……apeeeeee nk isu2 kn perkara yg remeh temeh ……bedah or normal tu perkara biasa aje yg perlu di tempoh oleh semua pompan2 yg dh berkahwin ye terima khaseh…..

 5. mama mia says:

  tahniah diucapkan. semoga bertambah berkat keluarga nabil.
  zaman sekarang ni banyak kelahiran melalui pembedahan sebab doktor taknak ambil risiko bahayakan bayi. salah satu sebabnya adalah kedudukan bayi terpesong sikit. so kenala bedah. saya dah merasai kedua2 jenis kelahiran normal dan bedah (anak tak cukup bulan). jadi saya menghormati kedua2 cara bersalin tersebut dan tidak memandang serong kepada ibu yang dibedah.

Loading...