Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(TAHNIAH)Mawi Dan Ekin Dapat Bayi Perempuan

Awal pagi tadi, pelakon, penyanyi, pengacara dan pelawak Ifa Raziah telah mengumumkan yang bekas juara Akademi Fantasia ke-3, Asmawi Ani atau Mawi dan isterinya Ekin telah mendapat bayi perempuan melalui Twitter.
Tahniah diucapkan kepada Mawi dan Ekin atas kelahiran ini. Sekiranya ada gambar atau sebarang berita lanjut, akan kami kemas kini kemudian.

Photobucket

Advertisement

Edit: Bayi Mawi dan Ekin lahir pada pukul 4.00 pagi.

***

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. nurfaz

    February 28, 2012 at 5:01 pm

    alhamdulillah..lengkap rumahtangga…

  2. asmah

    February 28, 2012 at 4:25 pm

    apa pulak bekas juara akademi fantasia ke 3??? mmg juara akademi fantasia ke-3…apalah abang nara ni..

  3. cikguLinda

    February 28, 2012 at 3:14 pm

    tahniah….berakhir juga penantian mawi dan ikin. seronok nye…..! saya tumpang gembira.

  4. mariana

    February 28, 2012 at 3:10 pm

    tahniah…. baru2 ni je mawi datang penang buat psembahan…mmg best sgt bila mawi duet ngan ustaz akhill hayy…apa2 pon moga dgn klahiran ini, mawi ekin akan btmbah bahagia…. aminnnn

  5. Kak Kiah Pok Pek

    February 28, 2012 at 3:02 pm

    Tahniah wat Mawi & Ekin.. Smoga berbahagia ngn kehadiran baby baru ni… Pada yg x suka tu.. x yah la nk komen lelebih & x yah la nk sibuk baca… wat dosa kering jer… Yg pnting, dorang tetap bahagia.. Kak Kiah suka ngn korang berdua.. smoga berkekalan ke hujung nyawa.. x sabar nk nengok muka baby.. mesti comel, putih melepak.. hidung confirm mancung.. huhu…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top