November 11th, 2014

Lama tak mendengar perkembangan terkini Mas Anizan. Tup-tup pelakon yang amat popular kita zaman 90-an ini telah pun selamat melahirkan anak ketiganya, seorang ‘baby girl’. Bayi tersebut diberi nama Ariana Marissa dan telah dilahirkan di Prince Court Medical Centre pada 7 November lalu kira-kira jam 9 pagi.

anak mas anizan

Ariana Marissa adalah anak hasil perkahwinan kedua Mas Anizan dengan seorang ahli perniagaan dari Kuala Lumpur yang tidak diketahui identitinya. Sebelum ini Mas Anizan telah memperolehi 2 cahaya mata hasil perkahwinannya dengan Datuk Ali Bapoo. Usia perkahwinan mereka tidak panjang apabila Datuk Ali Bapoo meninggal dunia akibat sakit jantung pada 19 Mei 2008.
anak mas anizan

Apa pun jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Mas Anizan dan suami atas kelahiran puteri yang amat comel ini. Nama pun sedap sangat. Semoga Ariana Marissa membesar dengan sihat sejahtera. Besar nanti confirm cun melecun macam emaknya. Lagi beberapa gambar Mas Anizan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak mas anizan

P.S: Cantiknya Aulia Dress daripada Marlena ini. Memang pasti akan menyerlahkan kejelitaan si pemakainya. Harga pun berbaloi sangat. Hanya RM139 termasuk penghantaran. Boleh tengok banyak lagi pilihan di www.familynara.com atau WhatsApp terus 011-33387668 untuk sebarang pertanyaan.

anak mas anizan
anak mas anizan
anak mas anizan
anak mas anizan


Comments are closed.

Loading...