November 6th, 2009

anak lisdawati

Memang tahun 2009 nie tahun artis-artis Malaysia dapat anak. Yang terbaru pasangan Lisdawati dan Fauzi semalam selamat menyambut kelahiran anak perempuan kedua diorang. Nama anak pun best. Nur Aina Faznessya. Makna dia pun best gak. Nur (cahaya), Aina (mata) Fazneesya (kesempurnaan atau kebaikan). Kiranya maksud dia Cahaya Mata Paling Sempurna la.

Tahniah buat Lisdawati dan Fauzi. Semoga makin bertambah-tambah rezeki anda. Nanti kalau ada gambar anak diorang kami sharekan kat sini.

P.S: Dah hampir 2 bulan kitorang guna XPAX Blackberry Curve 8520. Memang puas hati dan berbaloi sangat-sangat. Time tengah dalam toilet membuang apa yang sepatutnya dibuang pun sempat lagi kitorang online dan baca komen korang semua. Memang sesuai sangat XPAX BB nie untuk orang yang gile online macam kami nie.


Comments are closed.

Loading...