(TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

(TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Advertisement

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

52 Comments

  1. bob totopoli

    November 21, 2012 at 2:14 pm

    yesss .. !!!!!!!! ni baru betulllll … tiada syak wasangka lagi …… huhuhuhu ….

  2. Saerah

    November 21, 2012 at 12:31 pm

    Teringat ada satu creative japanese mother yg snap gambar anak dia masa tidur. dia hias tilam tu ibarat anak dia tgh mimpi benda2 tu. Dia siap ckp dia xtau nanti bila anak dia dah besar anaknya akan marah ke tak dia wat camtu…Long story short, mak dia takut anak dia xsuka perbuatan dia amik gambar anaknya mcm tu masa anaknya masih kecik walaupun dia as a mother ada hak. Berbeza dgr org malaysia, xcukup sifat lagi dah sibuk nak tayang2….tarik nafas dalam2 dan berfikir la dua tiga kali sebelum publish benda2 camni wahai bakal2 ibu oi!!

    • joyah

      November 21, 2012 at 1:27 pm

      ok..ok..lepas nih ngko ada anak..kurung anak hg dlm bilik jgn bg keluar.. kalau keluar umah nnti org tgk plak.. takut la nnti2 anak hg marah hg bila dia dah besar nnti sbb exposekan anak hg kat umum…

    • Saerah

      November 21, 2012 at 2:29 pm

      Joyah dah meroyan!

    • Anonymous

      November 22, 2012 at 9:32 am

      saerah, kau ni anak pun xde, laki pun xde, nak meroyan kenapa?? ko cari laki dulu, beranak dulu baru ckp. ni ckp pumpangpumpang mcm x bertamadun, no point!. buduh x berajar.

      btw mak kau x penah ajar xpenah bgtau ape rsnya jadi mak ke? kesian. amik gambar, tayang pun jd masalah… kesiannye pesakit otak meroyan..

  3. sioh

    November 21, 2012 at 12:25 pm

    Tahniah izreen

  4. sioh

    November 21, 2012 at 12:21 pm

    Bila la awak nak digandingkan dgn beto kusyairy dlm drama x sbq nak tunggu mesti awesome…sbb both of u mmg talented n superb..

    • gulagula

      November 21, 2012 at 4:50 pm

      cuba tengok janji jujur sepi.. beto berlakon dengan izreen..with neelofa

    • gulagula

      November 21, 2012 at 4:53 pm

      cuba tengok janji jujur sepi.. beto dengan izreen.. with neelofa

  5. apa-apa jelah

    November 21, 2012 at 11:58 am

    sorang tayang pregnancy test..sorg tayang scan result…lepas ni nak tayang apa plak? video kau tengah beranak laki kau rakam gambar kepala anak kau keluar dr tut kau tu ke????
    mcm2 jelah artis ni..just bgtau pregnant je dah lah…yg nak tayang segala test bagai apa jadah…

    • nuna

      November 21, 2012 at 1:07 pm

      eh kau ni kenapa? sukati dia la nak letak scan result. ko tak pernah mengandung ke? ko takde anak ke? ko tak penah eksaited ke bila dpt tau ko mampu mengandung???? mesti la dia eksaited & happy. bia la nak letak apa pon. bukannya berdosa! eh eleh. butthurt plak!

    • cik ta

      November 21, 2012 at 1:21 pm

      kau pun sama butthurt kenapa?

    • Anonymous

      November 22, 2012 at 9:28 am

      apa2 je lah & cikta = buduh.

Loading...