November 21st, 2012

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.


52 responses to “(TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu”

  1. landak says:

    HUJUNG TAHUN….
    MUSIM MENGAWAN…..

  2. Raja minah jambu says:

    shukur dh ngandong semoga anak di dlm kandongan sehat semoga bahgia……minah jambu suka ngan lakonan Izreen betol2 meninggal kn kesan kebencian yg mendalammmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

  3. Orang tua-tua pesan, kalo baru mengandung jangan heboh2 dulu. Lagi-lagi anak sulung. At least 4 bulan baru umumkan, ye la nak bagi baby betul2 confirm lekat. Kalo apa-apa hal nanti tak la meraung teruk..lagi susah nak explain kat semua org. Cukup la keluarga terdekat je yg tau..

  4. Teratai says:

    congrats..saya nie dah 8yrs kawin tpi masih takde rejeki lagi..sedeynye..takpleah dato siti pun dah 6 thn kwin pun takde lagi kan.Eija dulu pun 10yrsbru dapat sorang DOA yg terbaik untuk semua yg nak ada baby..;o))

Loading...