Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Advertisement

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. landak

    November 21, 2012 at 11:34 pm

    HUJUNG TAHUN….
    MUSIM MENGAWAN…..

  2. jambu batu

    November 21, 2012 at 7:26 pm

    tahniah

  3. Raja minah jambu

    November 21, 2012 at 5:33 pm

    shukur dh ngandong semoga anak di dlm kandongan sehat semoga bahgia……minah jambu suka ngan lakonan Izreen betol2 meninggal kn kesan kebencian yg mendalammmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

  4. bunting gajah

    November 21, 2012 at 4:15 pm

    Orang tua-tua pesan, kalo baru mengandung jangan heboh2 dulu. Lagi-lagi anak sulung. At least 4 bulan baru umumkan, ye la nak bagi baby betul2 confirm lekat. Kalo apa-apa hal nanti tak la meraung teruk..lagi susah nak explain kat semua org. Cukup la keluarga terdekat je yg tau..

  5. Teratai

    November 21, 2012 at 3:19 pm

    congrats..saya nie dah 8yrs kawin tpi masih takde rejeki lagi..sedeynye..takpleah dato siti pun dah 6 thn kwin pun takde lagi kan.Eija dulu pun 10yrsbru dapat sorang DOA yg terbaik untuk semua yg nak ada baby..;o))

    • joyah

      November 22, 2012 at 12:57 pm

      saya doakan awak teratai.. semoga awak akan dikurniakan anak yg sangat2 membanggakan ibu bapanya dunia akhirat..amin..

    • Anonymous

      November 22, 2012 at 1:31 pm

      aku aminkan joyah.. aminnnnnn

Loading...
To Top