Written by serenity | February 10th, 2013

Kalau semalam kita dah tahu tentang pertunangan Pierre Andre, hari ini juga berlangsung pertunangan pelakon televisyen lelaki paling popular Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011, Fizz Fairuz.

Tunang Fizz bernama Azlyn Massiela Mohd Nazar atau lebih dikenali sebagai Lynn. Majlis berlangsung di rumah keluarga perempuan di Kuantan, Pahang.


Semoga segala urusan dipermudahkan dan diberkati Allah SWT sehingga ke jinjang pelamin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

146 responses to (TAHNIAH)Fizz Fairuz Selamat Bertunang Hari Ini

  1. keledek panas says:

    tahniah. aik dia da putus ke almy nadia…

    0

    0
    • lee min ho fan says:

      bila masa dia break dengan almy nadia?

      0

      0
      • Olga says:

        Amboi! ko Fizz! patutlah wartawan tanye pasal hubungan ko dgn Almy ko main dolak dalik! Bercinta bertahun2 dgn c Almy tu last tunang dgn org lain! Mmg layak pun ko x tercalon kat ABPBH! Dasar retis caprut!

        0

        0
      • fifi fairuz fuyoo says:

        aik bercinta dgn org lain, tunang dgn org lain plak? pape pon tahniah kat fizz fairuz. almy nadia bole cari org lain

        0

        0
        • amoi says:

          Haaa..aku pon terkejut baca nama tunang si fizz ni…

          aku pk almy nadia..sekali org lain..dasar jantannnnnn jgk perangai..cis…sian almy..xpe…ko mst dpt lelaki yg lbh baik almy…

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          Wah. Tahniah Fizz..
          Kak Cham tatse tgok Fizz berlakon! Hensem sgt!

          0

          0
      • yUyU says:

        walau bercinta bagai nak rak pun, last2 bertunang dgn org lain.. itulah namanya jodoh…semua tu ketentuan dari Nya.. :)

        0

        0
      • SELENA GEMAS says:

        GILER DOH… SI ALMY DUK BUANG MASA TUNGGU MAMAT NI PINANG DIA…LAST2 PELAMIN ANGAN KAU MUSNAH !

        0

        0
    • kak timah says:

      hah biar betol??????ntah2 ni adik fizz fairuz kot yg tunang . . kot2 yg bg maklumat tu tersalah info ke

      0

      0
    • Mata biru says:

      xpe..br bertunang. Boleh putus dan tup tup kawen dgn almy nadia tu akhirnya…..hehe

      0

      0
    • suka Sabree Abu says:

      graduan matematik kewangan?
      konfem dari universiti malaysia terengganu ni

      0

      0
    • noni says:

      congrates.

      btw, kesian jugk kt almy. sdikit sbnyak msti die sedih/frust. yela, bercinta lama, sume peminat tawu. msti die ade letak hrapan sikit kt hbungan dorg. xpela almy, jdoh rahsia allah kan. doa yg terbaik jelah utk diri almy sndiri.

      0

      0
    • aptb says:

      patutla…..dh ade org lain rupenyer… lain kali trs trg je r main tarik tali last2 tali putus almy ntah melayang kemaner…. thniah yek.

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      Aiks….tetiba je kan……ok Almy, sila cri VIP, VVIP lah yer…..buat pnat bdn jer couple ngan dramatis ni……

      Ini smua poyooooooooo

      0

      0
    • ada hikmah says:

      aku ingat dulu ex aku pun main tarik tali jga. rupanya ada yg lain… tapi aku brsyukur sbb skrg aku kawen dgn suami yg brtanggungjwb, sediakn rumah n ada kerja tetap. Ex aku tue pun dah kawen tpi dgr cerita duk tumpg gaji bini jer. Dia mls krja…. Mujurlh cinta itu x membutakn aku slamanya…

      0

      0
      • Anonymous says:

        mesti ex kau kawin dgn perempuan tua kan? biasalah… lelaki skrg da bijak..kawin ngan pmpuan tua utk kesenangan hidup je…bkn nak sgt pun..main mlm2 pejam mata..

        0

        0
    • ada hikmah says:

      ???????????????????????????????

      0

      0
  2. akkeko says:

    fizz fairuz?? bkn ngan almy nadia ke?…hurm…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    waaahh

    0

    0
  4. Cik adik says:

    Alhamdulilah… bertunang akhirnya…moral of the story…. 90% klu si lelaki berdolaak dalih utk mengikat si perempuan dgn lebih serious…maknanya fhm sendiri lahh…si perempuan bukan pilihannya…jgn mharapkan padi di seberang…apa-apa pun…tahniah Fiz Fairuz dgn pilihan anda…anda berhak memilih yang terbaik utk diri dan keluarga…. lawa tunangnya

    0

    0
  5. Anonymous says:

    almy nadia? sayangnyaaa.

    0

    0
  6. aku says:

    la diam2 da bertunang?
    kesian almy nadia
    punya la sabar dia tunggu si fizz ni
    tu la namanya xde jodoh

    0

    0
  7. Lattalilattalitamplom says:

    Almy nadia??????

    0

    0
  8. zara says:

    ehh. bukn ke fizz dgn almy nadia

    0

    0
  9. kak temah hilang ingatan says:

    fizz ni dah x de pape ngn almy nadia ekk??ke aku je yg x tau..pape pn tahniah..

    0

    0
  10. juphur says:

    Gambar gelap lobang idung pun tak nampak

    0

    0
  11. yana says:

    uish.. gile magic. ingat ngan almy. =.=’

    0

    0
  12. arghh says:

    siannye almyyy.. siyes aku sian sgt dgn si almy.. adoiii fizz….

    0

    0
  13. Cik adik says:

    Dalam dunia ada mcm mcm…aku pernah tgk… si lelaki,,, couple bagai nak rak dgn si perempuan sampai dtg kenduri kawin family members…sebula selepas tu si lelaki bertunang senyap senyap tanpa memutuskan perhubungan dgn si perempuan… kejam gilerrr..entah apa motifnyaa..jahat sgt…tp kes si fiz fairuz…lain..awal awal dulu aku dah agak diaorg mmg dah suam suam kuku n tak kan berkesudahan yg [email protected] pelamin..same hges to shila amzah… lelaki mcm sharnaaz yg lepas mulut…x sesuai utk anda dan family…

    0

    0
    • cinta gila says:

      sama cam nasib aku..

      0

      0
    • cinta gila says:

      dah agak dah.Fizz mesti ada org lain..tu yg bnyk dolak dalik.
      Dasar jantan *&^%$$

      0

      0
      • Cik adik says:

        Hurmm..susah nak cari lelaki yg jujur dlm perhubungan….sedey tgk hipokrit … btw Fiz Fairuz,,,, hopefully anda dh berterus terang dgn Almy sblm bertunang… kan berterus terang itu lebih baik…cuma kita org luar aje yg tak tau the truth…

        0

        0
  14. fairus sulaiman says:

    pergh .. Almy nadia yg body mantap boob montok tu pun kau boleh dump dia , fizz ? anyway tahniah la ye

    0

    0
  15. propa je says:

    almy nadia???xbestlah mcmni……fizz sesuai sgt dgn almy..why..why…..

    0

    0
  16. Titi says:

    kesian almy..kemain dia menunggu..patotlah byk dolak dalih si fizz ni,haih..

    0

    0
  17. Habibi says:

    Kesian almy….minat dgn almy….x de jodoh…:(

    0

    0
  18. pemerhati says:

    HABIS MADU,SEPAH DIBUANG

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Lelaki…………cepatnye carik penganti, perempuan gak yg sllu ambik masa yg lama utk bukak balik hati kpda llki lain, tp semoga both fizz fairuz n almy nadia berbahagia brsama pasangan masing2

    0

    0
  20. jemah says:

    alahai..berchenta dengan orang lain, tunang dengan orang lain..Allah maha berkuasa atas segalanya..

    0

    0
  21. mmmmmm... says:

    saya rasa mungkin almy yg dah reject fizz dulu sebab tu dia cari yg lain? masa fizz sebut nak kahwin dgn almy (masa dia menang anugerah apa tu?), response almy tak menyenangkan pun…

    0

    0
  22. propa poppia says:

    lorh….lelaki xgune…dlu kata itu ini…kalau x suka..putuskan almy dri dlu…ni bila media tnya berdolak dalik..mcm bagi harapan kat almy pun ada..mmg tahik la mamat mcm ni.mmg betul dia berhak memilih..tp cara dia buat kat almy ni agak ktrlaluan..tup tup btunang ngan org lain.GILER MENYAMPAH DENGAN LELAKI YG SUKA BUAT HARAPAN KAT PREMPUAN.

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      tu lah lain kali jangan menaroh harapan sepenoh nye ngan satu jantan ajeeeee tu bodoh nama nye ….setia ngan satu jantan ha ini lah jadi nye…….minah jambu kalau ada matair limit limit pon eklis minah jambu kasi dia masa satu taon je lah untok tentu kn dia nk kawin ngan minah jambu ke tknk tapi dlm masa yg sama minah jambu mesti nk ada mateair yg lagi satu jadi minah jambu boleh tengok yg mana satu yg sesuai…hehe minah jambu tkde la nk setia ngan satu jantannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aje ! kalau suami tu lain lah ……….

      0

      0
    • reza says:

      bakpe…susah ke ka ke dia bertunang dgn org lain..
      ke dia bertunang pakai duit ka

      0

      0
  23. annn says:

    laaa bile die break dgn almy nadia? ke mmg dah lame break tapi aku je xtaw? huhu.. patut la no komenggg no komenggg

    0

    0
  24. Sumijelly says:

    Aik…bukan ker dia bercinta ngan almy nadia… betul ke nara?? Ntah2 adik ker… sepupu dia ker…cer tnya tuan empuny badan tu…huhuhuhu

    0

    0
  25. kak li says:

    amboi, tersentap akak. baca mesej ni berulang kali, sah bukan amy, reen nampaknya, kesian si amy. harap tabah menghadapi segalanya. Amy, bangkit, majukan diri lagi, jgn kerana si nur kasih ni, kau merana seumur hidup. Contohi irma hasmie ok.

    0

    0
  26. shasha says:

    Tahniah.. dah jodoh dia kat dunia nie bukan dengan almy nadia,tapi dengan orang lain nak buat macamana… Rahsia Allah..

    0

    0
  27. LINDA says:

    tu lh artis skrg..bla susah ingat kekash..dh senang lupa kekash……..

    0

    0
    • LINDA says:

      bila ada buat tk tahu je..dh tk ada sibuk nk cari2..fizz fairuz nk jdi cm mawi ke..ALLAH cma nk uji hambanya…ada harta pun bkan bleh bawa mati..

      0

      0
  28. SIPOT SEDUT says:

    Geli je

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Actually yg loss si fizz fairuz…bukan nya handsome sangat pun…

    0

    0
  30. dia says:

    Actually yg loss si fizz fairuz…bukan nya handsome sangat pun…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    apahal tangkap gambo dlm gelap…ishhh ishhh..carila gamba kualiti baru post

    0

    0
  32. Anonymous says:

    nmpknya jodoh elmy dgn fizz tk kesmpaian…kita hanya merancang Allah jua menentukan..

    0

    0
  33. lola says:

    seriously ??? condolence to almy nadia.. afta all im pretty sure that she’ll not do like wht shila amzah did .. ahha

    0

    0
  34. fyna says:

    errkk…ingatkan dia bertunang dengan almy nadia..

    0

    0
  35. Katak Comel says:

    terkejut jgk..
    aku doakn dye bahagia jela..

    0

    0
  36. lim says:

    semoge hbng kekal hingga ke saat perkahwinan… n jgn la nk pre wed2 pegang sane sini …hormatilah agama kite kekawan… Allahuakbar…. sekian

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Nama tunang Fizz bukan Nor Azreen Arshad atas Reen… That’s wrong… Kalau rasa x betul jgn la publish kan… Apa daaaaa….

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      bis nama dia yg betol ape? treen ?

      0

      0
      • lalila says:

        train la..hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        Azlyn Massiela Mohd Nazar. .. Yg mmg dot dot dot….. Betul ke keputusan yg FF buat bertunang dgn pmpn ni??? Ermmmmm mcm ntah apa2…, Ada sbb la tu yg buat FF terpaksa bertunang dgn pmpn ni… Aku kenal sgt pmpn ni… 1 dia cakap 1000 jgn percaya.
        Ok lah…

        0

        0
  38. sakin says:

    setuju sngt lelaki klu asyik berdolak dalih je dlm perhubungan, baik kt sbg perempuan jgnlh bg harapan bnyk sngt dkt diorg tu…dorg klu taknak bkn nak cakap pun suka sngt kot nak buat koleksi…sabar ea almy

    0

    0
  39. propa says:

    Baguslah…almy tu gedik sngt patutlah kena tinggal..lagipon dah takde jodoh..relek sudah

    0

    0
  40. Anonymous says:

    amboi222……..ksian c almy…dulu cakap c almy tu asyik desak psai btunang..alih2222 tunang ngan org lain….ape kesssssssss……?….dasar lelaki suka main2…….!
    saye ni bkn lar peminat setia both of u but ksian lar kat almy..

    0

    0
  41. no men no cry says:

    aik artu lps isu fiz menang abp kn dy cm ad mslh kn gn almy katanye da lme xde cntc antre stu sme len pstuh tmbul lak cter yg dowg da bek2 smula n almy bg stetmen yg isu yg trjd sblm ad hkmahnya n mrapatkn kmbli hbgn dowg n g cuti2 kat korea x slp sy tgk kt mediamalaya..n thread almy gn fiz msih bhgia katanyaaa…xp tup2 skg da tunang gn org len plak…xpela xd jdohkn..almy sbrlah jep sepah kn ader..hehehe…n fiz smoga brkekaln gn tunang n xelok tunang lme2 sgt ye…

    0

    0
  42. Syabab Islam says:

    Urusan jodoh ni semua kuasa Allah. Kita tak boleh la nak pertikai macam ni. Suka kat orang lain , bercinta ngan orang lain , last bertunang dan kahwin ngan orang lain. Sebab apa jadi macam tu , sebab jodoh tu rahsia Allah. Allah je yang tau sapa yang terbaik untuk kita. Jadi tak patot la nak hukum Fizz sampai macam tu. Dah Allah tetapkan jodoh ni untuk dia , kena terima. Takkan kita nak lawan ketentuan Allah pulak.

    0

    0
  43. […] sumber, Majlis pertunangan Fizz Fairuz telah berlangsung di rumah keluarga Reen di Kuantan […]

    0

    0
  44. kak kepoh says:

    happeeeeeee?????? fizz dah bertunang? dah tu almy nadia mcm mana?
    patut lah banyak gila alasan si fizz ni. alahaaaiii kesian gila dekat almy.
    tk pe lah almy engko sabo je lah. dh tk ade jodoh nk buat mcm mana

    tahniaahh lerrr fizz, sok bila tunang ajak kahwen jangan dolak dalik pulak yer?
    gituuuu

    0

    0
  45. cik embun says:

    Uih jambul.. gold colour kau. Hahaha. Well almy, awak comel and deserve better man. Dont worry.

    0

    0
  46. pinky manis says:

    larh , orang dah kater dah , bercinta cam nak rak pown kalaw tuhan dah kater , takde jodoh antara kamu , nak kater ape ?? almy ade bagi ulasan paper ker ? sebelum kiterr conclude benda2 gini , baek kter tunggu explanation dari kedua belah pihak , lagipun tuhan dah tentukan yang terbaek untuk hambanya kan ? mungkin tuhan nak temukan almy dengan lelaki yang lebih baek , bersangka baek la , tak rugi pown …

    0

    0
  47. aku chantek says:

    Almy nadia???

    Ntah2 si reen neh rampas fizz dari die kot…serious cian gle kt almy..xpe…someday almy akn lbih bhgia dari mase die ngn c fizz neh..ape pn..tahniah walaupon taik mate je nmpak…huhuhuhu

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      kalau si reen ni rampas fiz dari Almy kenape si fiz ni nak pulak ngan pompan ni sampai dia bertunang ngan ni pompan ? mungkin pompan tunangan fiz ni pilehan mak si fiz ni gak nye…..bang nara tolong siasat kan sape pompan ni ..lov u bang naraaaaaaaaaaaaaaaa…….

      0

      0
  48. lulilui says:

    almy ko kawen ngn aku je…merana je ko kawen ngn fizz tu…..hahahaha

    0

    0
  49. Amoi Comel says:

    Gay

    0

    0
  50. Audrey Hepburn says:

    Almy patut lari dr Fizz 5 tahun yg lepas.

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      dia mana la tau yg fiz ni nk permain kan dia ajeeeeeeeeeeee kannnnnn !! si Almy ni tunggu nye tunggu sapai bertaon2 last last Almy dh kena main ngan si fiz ! dia tunang ngan pompan lain dn dia padan kn muka si Almy ni lagi huh !! ape puyne jantan cm gini ….dh lah Almy jangan pikir pasal si fiz ni lagi lah cari aje jantan lain yg lebih bagos dari si fiz ni…..Almy pon bukan nye tk jambu cute lagi comel..

      0

      0
      • Akus says:

        aku setuju dgn pndpt Audrey..klu dh msuk 3 thun pun x dtg ming..asyik bwk ank dara org kehulu-ke hilir tnpa arh tujuan mknanye memg x serius nk jadikan bini lah tu..dri prckpn fizz sebelum ni pun kite dapt tahu ade bnda yg x kena..berdolak dalih..bnyk betul helah dn alasan..x cukup duit lagi lah..x brsedia lagi lah..nk tunggu mak blik umrahlah,nk tunggu ABPH LAH..bosan aku dgr..krna sayang almy siap sabar je sepmjg ms smpi amnik ank angkat coz nk sejukkn hati..klu akulah dh lama aku reject jantan keparat ni.

        0

        0
  51. Lulu says:

    Setau aku nama dia azlin…ooops

    0

    0
  52. nora danish cun says:

    x pe..almy ley dpt lbih baik dri dia…

    0

    0
  53. snow says:

    sian almy.. sabar almy ya, insya Allah.. akan dpt lelaki yg baik dan menghargai wanita..

    0

    0
  54. miss dombol says:

    dasar artis jantan banjingan!!!!! time kelam dlu awek tu ko cari bru menang 1 anugerah pompan ni plak ko tunang!!! klu da tau tak suke dlu break je la cian kt almy nadia!! ni da mcm kes mawi je…tgok mawi pn tak populeRRR mane pn skang!!! ko tgu je la fizz..

    0

    0
  55. miss dombol says:

    abang nara jaht!!xnk publish komen i…menci2!!

    0

    0
  56. didi drogba says:

    mmg betul kita tak tau hal sebenar diorang…tapi sebagai lelaki, kalau dah betul tak suka atau dah tak ada hati, terus terang je lah ngan pompuan…jangan lah bagi pompuan harapan…sku tumpang sedih tok almy….kompom wartawan tanya nnt dia jawab positif jer, tapi kita kan manusia biasa, mesti dia sedih jugak…

    0

    0
  57. sukma hati says:

    kesian almy…lama dia tggu fizz..

    kalau padi katakan padi,
    tidak aku tertampi tampi
    kalau jadi katakan jadi
    tidak aku ternanti-nanti.. :(

    0

    0
  58. Zira says:

    Kesian Almy Nadia. Habis madu sepah dibuang. Semoga berbahagia….

    0

    0
  59. aysh says:

    Bak kata org tua kite kwn ngn org lain bercinta org lain kahwin ngn org lain. Jodoh.Dan pertemuan Di tgn Allah.

    0

    0
  60. jesy says:

    lepas ni fizz akan komen.. tunang sy memahami.. dia tau keje sy sibuk.. mungkin sy x dpt call or slalu contact dia.. tetapi dia paham, dan sabar, setia dgn sy.. yer betul.. almy yg slh ye? x phm ko?? x sabar?? sbb tu ko cr yg lebih memahami… mmmm…

    0

    0
  61. Kuda Hitam says:

    Fizz? ko da tunang? huhuhu.. bagus2.. ada can la aku nak masuk meminang almy nadia pasni

    0

    0
  62. hariku says:

    bagi aku rugi r lpas almy ni..cntik sngt..

    0

    0
  63. cahaya says:

    tahniah.
    tapi mmg kecian kt almy. almy tggu fizz lama.
    dia bg harapan. bila almy dah tawar hati, fizz pujuk balik. igt diorg dah ok.
    tup tup kuar fizz dah tunang.
    cepat plak tu cari pengganti,
    KALAU la pmpn ni wujud time fizz dgn almy lg, mmg kejam.
    fizz kejam sbb bg harapan, pmpn ni kejam sbb dah tau almy ada still lyn fizz.
    Wallahualam

    0

    0
  64. hoi says:

    fizz tu kalau taknak cakap la taknak.takyah nak dolak dalik.benci aku

    0

    0
  65. jemah says:

    agak-agak fizz ni bagitau tak almy dia nak tunang dgn orang lain?? kot la dia tunang x bagitau kat almy tu..

    0

    0
  66. Zz says:

    Fizz bodoo

    0

    0
  67. Cik Peah Tak Kemaruk 1st says:

    Loorrhhh…igt almy nadia..

    0

    0
  68. kesian says:

    Kwn aku ckp si fizz ni sm la prgai ngn laki lisda tu kaki club byk pmpuan peluk sna sni,aku rsa ksian kt almy, sbb tu die mkn ati ngn prgai fizz ni.x tau la btol ke x pe dorg cte kt aku..tp mmg ksian sgt kt almy ni..

    0

    0
  69. elly says:

    Doakn yg terbaik utk diorg,.mgkin xde jodoh ngan almy nadia tu,,,, apapn tahniah,,

    0

    0
  70. Senyum je says:

    Hanya Allah..fiz..almy dan penkid yg terlibat lebih mengetahui..tahniah fizz

    0

    0
  71. cik tul says:

    Wahhhh terkejut aku..mati2 aku fikir tunang dgn almy…aku dah ckp Alhamdulillah lagi masa baca title fizz bertunang ne…apa2 pun tahniah..dan kepada Almy kumbang bukan seekor..banyak lagi lelaki di luar sana that deserve to be with you:)

    0

    0
  72. Shh says:

    Ceh ,ble masa plak dorang break? Xde dlm ni pun almy n fiz break..

    0

    0
  73. Shh says:

    Ntah2 tunang fiz pun tgh komen skrg n kutuk sape2 yg kutuk dia,hahahaha

    0

    0
    • tengku minah jambu merah / biru says:

      biar kan huh ! sekarang kite2 ni bukan nye nk kutok tunang fiz tapi yg kite2 kutokan si fiz niiiiiiiiiii kenape dia buat gitu ngan si Almyyyy….kalau tk suka kenape tk dari dulu fiz putus kn aje hubungan nye ngan si Almy tol tk !! fiz cuma nk buat si Almy ni spair tayer dia aje sementara dia nk kenal hati budi nye si pompan baru dia ni pas tu bertunang sial nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

      0

      0
  74. almy nadia says:

    semoga awak bahagia. saya tunggu awak selama ni sebab awak bagi harapan tinggi menggunung dekat saya. saya redha kalau ini lah akhirnya cinta kita yang tidak kesampaian..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sabar dan tabah menghadapi dugaan dan ujian allah ini…mungkin allah dah aturkan yang lebih baik untuk anda

      0

      0
  75. ewan says:

    kesian almy..entah apa sbb ntah..kalo xnak ckp la awl2..ni bertahun2 org tunggu..last2 tunang org lain..org yg dengar pun sakit hati..pompuan pun ada yg jenis main tarik2 tali ni.

    0

    0
  76. lia says:

    Almy Nadia lagi cantik dan sweet dari perempuan tu..

    0

    0
  77. lisa says:

    tiada jodoh..fizz x jadi melamar almy kali ke -2 kerana perangai bdk2..then mata duitan..minta itu ini..fizz ni org susah..harap duit belakon jew..ape pun harap sume bertenang

    0

    0
  78. nana says:

    almy nadia kawen ngan jep sepah je la..sama padan sama comel

    0

    0
  79. Mama cun jb says:

    Sabar ye almy … ada hikmah nyer tu…. almy orang susah… fizz mesti nak cari orang yg bole menjamin masa depan dia…. nanti kalau dah x laku bini bole tanggung… tengok ajek … x lama cerai ler tu….. Fizz bukan lelaki yg jujur..

    0

    0
  80. mumi says:

    sama mcm sy dia rancang berkahwin dgn sy tp dlm snyp bkahwin dgn ppuan lain lak

    0

    0
  81. cik kak says:

    saya paham sangat perasaan almy sekarang. bkawan bgai nak rak tp bwekahwin ngn org lain..redha je la..mgkin ada yang tbaik wt almy..tabahkan hati yer almy..

    0

    0
  82. mawar desa says:

    kesian almy….fizz buat dia sbg spare part jer…dpt yg kaya yg berpelajaran terus tinggalkan almy…yg pompuan tu lak sanggup terima bf orang…..x pa almy yg ptg tabahkan hati..
    insyaallah kami doakan almy dpt jodoh yg lbh baik..aminnn..Allah akan makbulkan doa orang2 yg teraniaya…

    0

    0
  83. Anonymous says:

    kalau ada kesilapan almy dia munasabah diri .. kalu itu salah fizz hmmm… tak payah lah almy nak sedih sangat .. bukan ini lelaki yg terbaik dalam hidup ..kalu sekarang dah mcm nihh akan dtg kita tak tahu lagii.. sooo lebih baikk let be jer lahh… sebab apa Tuhan ni kalu dia nak terbalik kang nasib seseorang kejap jer contoh dulu masa zaman awie erra.. punyer sodih nyerr bila si awie kwen ngan arni tapi sebab mungkinn kebahagian dari tangisan orang lain soo tak lama pun kan? sebab masa tu ramai kawan aku tak puas hatii… biler awie clash ngan erra .. hmmm dunia dunia

    0

    0
  84. ali says:

    korang ni comment mcm2. mcm korang ni tau je cerita sebenar.. wat tambah dosa je la wei kalau dok memfitnah je.. korang salah kan fizz knon2 main kan almy nadia, kesian kan almy nadia, tp korang tau ke cerita sbnr..? sbb fizz laki fizz la yg slah. almy nadia pmpuan dia yg teraniaya..? korang igt pmpuan zaman skrg sumenya baik2 ke..? kalau korang xtau cerita korang diam je, doa kan kebahagiaan mereka.. jgn wat fitnah ckp itu ini. kalau almy 2 xsalah almy 2 baik xkn la seorang umat manusia sngup tggal kan wanita baik utk nya..

    0

    0
    • almy tak salah wei says:

      Tp kn ko jgn ckp cm almy yg slh.aku dlu stia gle kt bf..jge maruah.pkaian.adab sume tp aku kne tgl gk sbb alsn aku x ckop baik untk die.now die nyesal n nk blik kt ak.tp xpe.allah maha mengetahui.aku pn da nk kwin ng pilot.hohohohoho

      0

      0
  85. Nadia says:

    yuck! x suke aku prangai camni.. kepada sesiapa pun yg bersalah dalam hal ni, dapatlah balasannya nnt.. benda camni mmg byk jadi, tapi Allah Maha Adil.. kebahagiaan atas kesedihan orang lain mmg xkn kekal lama.. Thank you Allah!

    0

    0
  86. ada aku kisah says:

    lama betul ‘bercinta’ mengenali hati… dah ada tanda2 bila lelaki tu makan masa lama benor nak bertunang dgn kita… apa lagi ‘angkat kaki’ belah cari kumbang yg lain… bukan cinta budak2 sekolah dah cukup umur dah apa yg nk lama2 sgt… si minah yg dia tunang ni pun aik… fan club or fishing club dorg ni ehk… hahaha… gurau aje dah jodoh sekali pancing dapat pulak ikan besau..

    0

    0
  87. kikin says:

    Lynn nie mula2 btudung n skrg da tunang dgn retis,bye2 tudung…hurmm….

    0

    0
  88. nananininono says:

    kenapa gambar last tu mcm perut mengandung je? jeng jeng jeng

    0

    0
    • Anynomous says:

      Mmg punnnn…. Sbb tu la terpaksa bertunang dgn minah ni… Ini kisah benar bkn rekaan semata mata.
      Just wait n see.

      0

      0
  89. Org tgh says:

    Sorry to say. Masalahnye Almy pon dah terpesong.Bersayang² dengan Pengkid. Kisah benar. Semua salahkan Fizz skrg ni…Kebenaran akan terbongkar. Someday. Ape2 pon Fizz tahniah..Anda bertunang dgn org yg betul.

    0

    0
  90. duri says:

    kejap bertudung kejap x..mengeletis rampas hak org

    0

    0
  91. misa says:

    memang jantan x guna. tak lama lagi berkubur,jahat orangnya

    0

    0