Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Farid Kamil & Diana Danielle Sah Menjadi Suami Isteri Dengan Sekali Lafaz

Sebentar tadi bertempat di Hotel Flamingo Ampang, majlis pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle telah berlangsung. Mereka berdua kini sah bergelar suami isteri dengan sekali lafaz sahaja.

gambar nikah diana danielle

Advertisement

Pengantin lelaki telah membawa 5 dulang hantaran dan dibalas oleh 7 dulang oleh pengantin perempuan. Mas kahwin adalah sebanyak RM10,000. Kedua-dua pengantin nampak sama cantik dan sama padan dengan persalinan pengantin serba putih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. putihkaseh

    November 3, 2012 at 12:11 pm

    celupar nye mulut anonymous ni, org indo tu bukan nye manusia ke …… x baik lah, dihari bahgia DD kau org dok hina mak dia, rasanye x da cacat cela pun mak dia, mata, hidung, telinga, kaki tangan, semua nye sempurna, org yg cakap cam tu seolah olah nak hina pemberian TUHAN …. lawa pun klau hati cam Israel wat pa, hidup didunia pun x guna ….. now TUHAN bayar cash, nanti kau org yg mengata mak DD dpt anak cam org planet nanti baru kau org tahu ….. Buat mak DD byk2 kan bersabar, sekurang kurangne mak cik ada anak yg paling cantik dlm Msia ni ….

    • miss propa

      November 3, 2012 at 12:39 pm

      anak paling canting di dunia ne???? biar betoi..cantik sgt ke smp tahap dunia? dlm msia pun blambak ag perempuan lebih cantik..dalaman dan luaran…ko ado????

    • jue azisz

      November 3, 2012 at 12:56 pm

      sape ckp dd x cantik 2 dengki…korang muke cam pontianak…
      jauh lbh cantik dd bbnding kowang yang mengutuk dia….bodoh korang nie…hina ciptaan tuhan…mak korang 2 cantik sangat ke…?
      bangang haih………..!

    • miss propa

      November 3, 2012 at 1:02 pm

      anak yg paling cantik dlm Msia ni????Adoii…baru aku taw….

    • dewi

      November 3, 2012 at 11:58 pm

      apasal anon logo biru ni belambak sgt komen dia. kes org yg sama tp type comment bebyk guna nickname lain2. lawak aku tgk dia komen,dia balas sendiri.. fyi, kt sini setiap org akn dpt 1 logo yg lain drp org lain.. xkan ada yg sama. kalo logo sama tp nickname lain,maknanye dia tu org yg sama jgk. sedih tgok ko. hahaha…

    • dewi

      November 5, 2012 at 1:57 am

      yg dislike ni mesti anon biru tu.. hahaha!!! semak la komen syok sendiri kau..

  2. miss propa

    November 3, 2012 at 10:06 am

    apasal mcm owg indon je baju

    • Anonymous

      November 3, 2012 at 11:38 am

      bukan sekadar baju, yg duk kat sebelah tu pun mcm org indon

    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB

      November 3, 2012 at 12:09 pm

      kurang ajar betul mulut korang ni kan..aku teringin nak tengok muke korang ni..melayu sangat ke?

    • errkkk

      November 3, 2012 at 12:28 pm

      tu mak DD lah ,teruk nye korang ,cube kalo org lain ckp mak korang cm negro ..blh ???

    • cutie_kaklong

      November 4, 2012 at 12:43 pm

      orang kalau cantik pakai baju camne pun tetap cantik menawan!

    • joyah

      November 5, 2012 at 8:34 am

      bagus la dia pakai baju mcm indon, at least tutup aurat.. dr memey, ezleen, ramai lg artis yg pakai baju inggeris..??.. terbukak sana sini..

  3. Pelik

    November 3, 2012 at 9:56 am

    Pelik la..knpa eset diana jdi cam tu..dh cam cik ta jer…

    • Anonymous

      November 3, 2012 at 11:37 am

      org kahwen..mesti lah nak pakai bra baru…bra baru plak mesti yg mahal ada lapik 5 inci..

    • nak suntik sebab demam pon haku takut..

      November 3, 2012 at 11:43 am

      ek eleh… itu plak yg ko sibuk kan… jaga aset sendiri laaa oii…

    • mak c kina

      November 3, 2012 at 3:31 pm

      baju pengantin biasanye ada korset…korset tu mencantik kan body figure..sbb tu pengantin yg gemuk pn perut dia xbuncit…sbb tu ble jd pengantin dorg sume cntk2…

  4. fatin

    November 3, 2012 at 9:38 am

    tahniah farid & dd semoga b’kekalan sampai akhir hayat kalian… very low profile dua2 org…n dah 3 tahun berturut2 dpt tgkp gmba dgn farid & famili…lepas solat aidilfitri di masjid al-bukhary….famili dia sume alim2

    • lala&botak

      November 3, 2012 at 9:57 am

      congrats…!
      hope bkekalan sampai akhir hayat…
      doakan yang terbaik untuk u all ber2….=)…

  5. meriam buluh

    November 3, 2012 at 9:36 am

    Suka dgn mrk yg letak hantaran tinggi. tahniah utk anda bdua.

    • meriam buluh

      November 3, 2012 at 1:30 pm

      **** tak letak hantaran tinggi*****

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top