May 9th, 2012

Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki Elfira Loy pada bibirnya. Amcam ok tak pepatah baru Abang Nara? Elfira Loy yang sedang popular dengan drama Jangan Ambil Padang Kami khabarnya telah dilantik menjadi duta baru Maybelline menggantikan tempat Liyana Jasmay. Jutaan tahniah kepada Elfira atas berita gembira ini.

elifra loy duta baru maybelline

Menurut portal Murai, Elfira Loy yang berusia 18 tahun akan diperkenalkan di sebuah majlis yang akan diadakan esok. Gambar di atas ialah antara gambar-gambar yang diterima di dalam kad jemputan. Elfira Loy nampak menarik dengan gaya-gaya yang berbeza. Apa pun tahniah kepada Elfira Loy atas berita gembira ini. Semoga selepas ini akan lebih popular dan lebih banyak menjadi duta syarikat terkemuka.


100 responses to “(TAHNIAH)Elfira Loy Duta Baru Maybelline, Ganti Tempat Liyana Jasmay”

  1. nono says:

    dia dapat 8A lah SPM

  2. misseffa says:

    photogenic

  3. tikz says:

    much² much² much² better dari LJ .. thumbs up .

  4. macam2 says:

    macam pelik je muke kat fun too..x fun langsung

  5. MILA says:

    MACAM CAMILLA BELLE

Loading...