Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Elfira Loy Duta Baru Maybelline, Ganti Tempat Liyana Jasmay

Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki Elfira Loy pada bibirnya. Amcam ok tak pepatah baru Abang Nara? Elfira Loy yang sedang popular dengan drama Jangan Ambil Padang Kami khabarnya telah dilantik menjadi duta baru Maybelline menggantikan tempat Liyana Jasmay. Jutaan tahniah kepada Elfira atas berita gembira ini.

elifra loy duta baru maybelline

Advertisement

Menurut portal Murai, Elfira Loy yang berusia 18 tahun akan diperkenalkan di sebuah majlis yang akan diadakan esok. Gambar di atas ialah antara gambar-gambar yang diterima di dalam kad jemputan. Elfira Loy nampak menarik dengan gaya-gaya yang berbeza. Apa pun tahniah kepada Elfira Loy atas berita gembira ini. Semoga selepas ini akan lebih popular dan lebih banyak menjadi duta syarikat terkemuka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 Comments

  1. nono

    May 12, 2012 at 11:34 am

    dia dapat 8A lah SPM

  2. misseffa

    May 11, 2012 at 5:53 pm

    photogenic

  3. tikz

    May 11, 2012 at 11:28 am

    much² much² much² better dari LJ .. thumbs up .

  4. macam2

    May 10, 2012 at 3:58 pm

    macam pelik je muke kat fun too..x fun langsung

  5. MILA

    May 10, 2012 at 3:50 pm

    MACAM CAMILLA BELLE

Loading...
To Top