Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Elfira Loy Duta Baru Maybelline, Ganti Tempat Liyana Jasmay

Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki Elfira Loy pada bibirnya. Amcam ok tak pepatah baru Abang Nara? Elfira Loy yang sedang popular dengan drama Jangan Ambil Padang Kami khabarnya telah dilantik menjadi duta baru Maybelline menggantikan tempat Liyana Jasmay. Jutaan tahniah kepada Elfira atas berita gembira ini.

elifra loy duta baru maybelline

Menurut portal Murai, Elfira Loy yang berusia 18 tahun akan diperkenalkan di sebuah majlis yang akan diadakan esok. Gambar di atas ialah antara gambar-gambar yang diterima di dalam kad jemputan. Elfira Loy nampak menarik dengan gaya-gaya yang berbeza. Apa pun tahniah kepada Elfira Loy atas berita gembira ini. Semoga selepas ini akan lebih popular dan lebih banyak menjadi duta syarikat terkemuka.

Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 Comments

  1. izzah

    May 22, 2012 at 2:07 pm

    tibe2 rase tak nak beli Maybelline dah, duta baru tak style.

  2. Anonymous

    May 19, 2012 at 11:39 pm

    barula seswai, LJ apa barang, karat jer nasib baik anak orang kaya kalau tak saper nak kenal. elfira cantik, tp mekap kat atas xberapa nak cantik sememeh jer nasib baik orangnya cun. mekap fun tu xnampak fun pun. pakaian please la carik yg seswao ngan usia elfira, baju putih tu terlalu dewasa xseswai langsung cam pakai baju mak dia jer

  3. Aron najis

    May 13, 2012 at 3:41 pm

    Blakon qalesa pakai tudung, artis munafik

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top