May 9th, 2012

Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki Elfira Loy pada bibirnya. Amcam ok tak pepatah baru Abang Nara? Elfira Loy yang sedang popular dengan drama Jangan Ambil Padang Kami khabarnya telah dilantik menjadi duta baru Maybelline menggantikan tempat Liyana Jasmay. Jutaan tahniah kepada Elfira atas berita gembira ini.

elifra loy duta baru maybelline

Menurut portal Murai, Elfira Loy yang berusia 18 tahun akan diperkenalkan di sebuah majlis yang akan diadakan esok. Gambar di atas ialah antara gambar-gambar yang diterima di dalam kad jemputan. Elfira Loy nampak menarik dengan gaya-gaya yang berbeza. Apa pun tahniah kepada Elfira Loy atas berita gembira ini. Semoga selepas ini akan lebih popular dan lebih banyak menjadi duta syarikat terkemuka.


100 responses to “(TAHNIAH)Elfira Loy Duta Baru Maybelline, Ganti Tempat Liyana Jasmay”

  1. izzah says:

    tibe2 rase tak nak beli Maybelline dah, duta baru tak style.

  2. Anonymous says:

    barula seswai, LJ apa barang, karat jer nasib baik anak orang kaya kalau tak saper nak kenal. elfira cantik, tp mekap kat atas xberapa nak cantik sememeh jer nasib baik orangnya cun. mekap fun tu xnampak fun pun. pakaian please la carik yg seswao ngan usia elfira, baju putih tu terlalu dewasa xseswai langsung cam pakai baju mak dia jer

  3. Aron najis says:

    Blakon qalesa pakai tudung, artis munafik

Loading...