Written by AbangNara | May 9th, 2012

Rezeki ayam nampak di kaki, rezeki Elfira Loy pada bibirnya. Amcam ok tak pepatah baru Abang Nara? Elfira Loy yang sedang popular dengan drama Jangan Ambil Padang Kami khabarnya telah dilantik menjadi duta baru Maybelline menggantikan tempat Liyana Jasmay. Jutaan tahniah kepada Elfira atas berita gembira ini.

elifra loy duta baru maybelline

Menurut portal Murai, Elfira Loy yang berusia 18 tahun akan diperkenalkan di sebuah majlis yang akan diadakan esok. Gambar di atas ialah antara gambar-gambar yang diterima di dalam kad jemputan. Elfira Loy nampak menarik dengan gaya-gaya yang berbeza. Apa pun tahniah kepada Elfira Loy atas berita gembira ini. Semoga selepas ini akan lebih popular dan lebih banyak menjadi duta syarikat terkemuka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to (TAHNIAH)Elfira Loy Duta Baru Maybelline, Ganti Tempat Liyana Jasmay

  1. EDZ sue says:

    abg nara, harap dpt berkenalan di pocket talk jumaat ni :)

  2. Leo says:

    muke nye mirip umie aida…. ;)

  3. triple j says:

    baguslah ambil elfira loy jadi spokeperson utk jenama maybelline, psl kalau org tgk transformasi elfira nanti pun org pun menaruh harapan yg mereka pun boleh jadi cantik juga.kalau maybeline boleh jadikan elfira cantik, mereka pun boleh jugak.

  4. MARQUIS says:

    untungla. kecik-kecik dah kaya…

  5. ezaty says:

    mmg manis gila elfira..terbaik..cun sgt

  6. ezaty says:

    sokong sgt shh ngan aku kesah..Lj tu nmpk ngada2 lebih..muka x lawa pun..lg2 kalo x make up..cute x manis pun x..mngkin sbb dia artis,,jiran plak tu..nk plak budak mntah lg..snang je..tackle skit cair trus..tnang dia x pkir ape dh..jnji dia dpt artis..glamour la dia jap kt kwn2 ngan fmly dia..x gitu..?

  7. elfira loy much much much beter than lj says:

    haha betul2.aku cukup tak suka lj….muka tak lawa lansungggggg tp bujet2 die lawa…agak2 lj tu die tau tak die tak bpe lawa sbb die cm gdik2 kn…elfira loy Omg realy like her…mke die cantik,unik,nampak mcm mix pon ada jgak…tebaik la elfira loy…n suka tgk die blakon..tak over…comel je…

  8. murni says:

    Oo. Duta baru Maybelline? Teringat dalam Jangan Ambil Padang Kami dia punya dialog yang kata, “maybelline ni”. Sekali jadi duta Maybelline. Tahniah.

  9. faezah mengilai-ngilai says:

    eyka farhana yg berlakon bunga-bunga syurga tue sebelum ni pernah call merisik khabar yang dekat radio era. dia beritau dia kena berhenti sekolah sebab mak dia tak mampu. ayah dia tak pasti pulak. rasanya bercerai kot. tak sure. mak dia tak kerja sebab kena jaga kakak dia yang OKU. Kakak dia tak boleh bergerak. Pastue krew merisik khabar pun datang umah dia, dan beri dia bantuan ngan adik2 dia. kesian. kira dia berlakon nak bantu keluarga dia la..

    • Anonymous says:

      Mesti dia anak yg baik kan? Tapi aku rasa sayang la dlm bebanyak keje dia jadik pelakon. hmm mungkin dia dpt tawaran kot. tapi ape ape pon bila dia jadi plakon tak mustahil drpd ank yg baik boleh jadi liar. pe pon aku doakan yg terbaik utk dia. aminnnnn

      • cici says:

        tgk muka mmg naive, hopefully Allah pelihara dia dr perkara yg tak elok… manis jer eyka farhana ni.. mmg cantik.. sweet…jgn ada yg ambil kesempatan dah aaa

  10. Anonymous says:

    MACAM CAMILLA BELLE!!

  11. MILA says:

    MACAM CAMILLA BELLE

  12. macam2 says:

    macam pelik je muke kat fun too..x fun langsung

  13. tikz says:

    much² much² much² better dari LJ .. thumbs up .

  14. misseffa says:

    photogenic

  15. nono says:

    dia dapat 8A lah SPM

  16. Aron najis says:

    Blakon qalesa pakai tudung, artis munafik

  17. Anonymous says:

    barula seswai, LJ apa barang, karat jer nasib baik anak orang kaya kalau tak saper nak kenal. elfira cantik, tp mekap kat atas xberapa nak cantik sememeh jer nasib baik orangnya cun. mekap fun tu xnampak fun pun. pakaian please la carik yg seswao ngan usia elfira, baju putih tu terlalu dewasa xseswai langsung cam pakai baju mak dia jer

  18. izzah says:

    tibe2 rase tak nak beli Maybelline dah, duta baru tak style.