January 14th, 2011

kru edry

KRU nampaknya semakin hari semakin maju dalam industri hiburan tanah air. Terbaru, Edry KRU berjaya menempa nama di dalam Malaysia Book of Records untuk Most Number of Awards won in Malaysia Film Festival untuk filem Magika. Hebat tak hebat ah Edry KRU nie. Bukan senang nak dapat masuk buku redok. Abang Nara dulu dapat masuk buku rekod displin je.

KRU yang bermula daripada bidang nyanyian dengan album Canggih, KRU kini adalah satu nama besar dalam bidang hiburan Malaysia. Kami dapat rasakan filem terbaru KRU iaitu filem Merong Mahawangsa bakal menjadi satu filem epik Malaysia. Kami kagumi kehebatan KRU merancang masa depan mereka. Bukan senang untuk mereka yang tak berwawasan untuk menempa nama seperti KRU sekarang.

Buat anda semua, sila like Facebook KRU sekarang jugak. Untuk pengetahuan, KRU sudah keluarkan single terbaru yang bertajuk “GANAS”. Dan khabarnya KRU sedang mencari model ala-ala Japanese look untuk video klip mereka. Abang Nara tak layak sebab Abang Nara 100% Melayu look. Info lanjut kat Facebook KRU ye.


Comments are closed.

Loading...