June 10th, 2019

Jutaan tahniah diucapkan kepada bekas personaliti TV3, Azrinaz Mazhar Hakim yang bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi. Selebriti jelita ini mengesahkan yang kandungannya kini telah mencecah usia 6 bulan. Ini adalah kehamilan ketiga dan  yang pertama menerusi perkahwinan keduanya dengan Fairos Khan Abdul Hamid. Untuk makluman, mereka berdua telah mendirikan rumahtangga pada 11 Mei 2018.

azrinazAzrinaz juga turut memaklumkan yang dia berjaya hamil tanpa menggunakan bantuan teknologi moden. Kata Azrinaz:-

Di kesempatan ini, saya ingin kongsikan berita yang selama ini belum kami kongsikan secara umum. Setinggi-tinggi syukur saya sudah melepasi peringkat kedua kehamilan. Berkat doa ibu bapa, sahabat handai serta kalian yang amat saya kasihi. Allah memberikan saya peluang sekali lagi untuk mempunyai zuriat buat kali ketiga.

Alhamdulillah, bayi ini terhasil tanpa bantuan teknologi moden. Namun saya akui, untuk berbadan dua pada usia yang bukan lagi remaja, tidaklah semudah 11 tahun lalu. Diharapkan semoga kandungan yang berusia enam bulan ini akan terus dititipkan dalam setiap doa kalian supaya bayi ini dilahirkan sempurna, cukup sifat, sihat dan secara normal tanpa sebarang komplikasi.

azrinaz

Pastinya Azrinaz dan suami amat teruja dengan berita ini. Sama-sama kita doakan agar kesemuanya berjalan lancar dan semoga bayi yang dilahirkan bakal menyerikan lagi kehidupan mereka berdua. Tahniah sekali lagi!!!


15 responses to “(TAHNIAH)Azrinaz Mazhar Hamil 6 Bulan”

 1. Anonymous says:

  YES DGNR HEBOH KAT BRUNEI TIME TU TA ADA REBUT TA ADA ANGIN TAP…TAP KENA CERAI,DIA BAWA CURI DUIT BRUNEI BEKOTAK KOTAK DLM KOTAK MAGGI AND CURI PERMAISURI PUNYA CROWN PADAN MUKA ,TA SEDAR DIRI BERSYUKUR LAH DA KAWIN DGN SULTAN BRUNEI DUIT BEJUTA JUTA NA MENCURI LAGI PADAN MUKA KENA CERAI,LAGIPON SATU BILA ADA KERAMAIAN DI ISTANA OR FUNCTION TAK PANDAI PAKAI TUDUNG-A HORMAT IKUT HATI DIA JE BAGUS LAH KENA CERAI MUNGKIN KENA BAND JUGA TA BULE MASUK BRUNEI DASAR PENCURI

 2. Anonymous says:

  tertanyer2 punca dia cerai dgn sultan brunei dulu… anak dah 2 org.. g mane2 occasion sultan brunei bawak dua2 bini… tup2 kene cerai… halau dari istana camtu jer sume pangkat gelaran ditarik balik… anak pun xdibenarkan melawat.. xbole jejak brunei…
  sape der info.. cer story skit sini

  • Anonymous says:

   I heard pasal dia curi duit, palsukan sign sultan..

  • Ichiboom says:

   Rsnyer xplu la kongsi benda yg xpasti tkt jatuh fitnah plak

  • Anonymous says:

   kalau dia bercerai dengan sultan, automatically tidak dapat berjumpa dengan anak-anak. kerana anak-anak nya hak diraja. kecuali anak nya dah besar nanti, pandai lah diorang cari ibu nya.

 3. Anonymous says:

  betulke kalau cerai dgn sultan dan dah kahwin org lain xleh dapat elaun dah? tanya je

Loading...