(TAHNIAH)Ana Raffali Kini Sah Menjadi Isteri Kepada Ahmad Aznaim

Hiburan

(TAHNIAH)Ana Raffali Kini Sah Menjadi Isteri Kepada Ahmad Aznaim

Hampir terlupa Abang Nara yang hari ini merupakan hari istimewa kepada penyanyi popular Ana Raffali. Dan kira-kira jam 11.50 pagi tadi, Ana Raffali telah sah bergelar isteri kepada Ahmad Aznaim dengan sekali lafaz sahaja. Majlis pernikahan telah dilakukan di Masjid Al-Hidayah, Gombak dan akad nikah dilakukan oleh ayah Ana Rafali sendiri.

gambar nikah ana rafali

Advertisement

Ana Raffali kelihatan sangat cantik dan manis di dalam baju pernikahan serba kelabu. Wang hantaran yang diterima oleh Ana Raffali ialah sebanyak RM11,412. Pihak lelaki menghantar 7 dulang dan dibalas dengan 9 dulang oleh pihak wanita.

Majlis resepsi perkahwinan Ana Rafali dan Ahmad Aznaim akan berlangsung hari ini jugak. Apa pun Abang Nara ucapkan jutaan tahniah kepada pengantin baru ini. Semoga hubungan anda berdua akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Nanti Abang Nara update lagi gambar majlis pernikahan dan majlis persandingan Ana Rafali dan Ahmad Aznaim untuk tatapan anda. Kredit gambar di atas kepada Twiter Takie Kamil.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. ieyka

    February 25, 2012 at 7:52 pm

    tahniah ana..smoga kekal hgga akhir hayat..jgn jd cam artis lain..dedah sane sni..jge la maruah sbgai org islam..bgus lah husband ana dpt bimbing ana ke jln yg btl..2 slh 1 cara utk kkl kn hbungn n jauh kn diri dr buat bnda yg xbtl..spatutnya husband brtanggung jwp didik wife jd yg lbh baik..bkn yg lbh truk..

  2. kaki

    February 25, 2012 at 6:53 pm

    beatifullnara makin lama makin boring
    Dh xde modal..

    • Anonymous

      February 25, 2012 at 7:16 pm

      kalu boring jgn la baca dik oi.. btw.. ana mmg sgt cantik if compared to lisa..

  3. maimon

    February 25, 2012 at 3:59 pm

    Rasulullah s.a.w telah bersabda yang maksudnya: “Bacalah al-Quran dan menangislah, dan jika tidak boleh menangis buat-buatlah menangis” – Hadis riwayat At-Tabrani.

    hipokrit disisi islam tak salah.asalkan ia mendatangkan kebaikan.wallahua’lam

  4. awatif

    February 25, 2012 at 3:57 pm

    ana cantik.. bersederhana.. hantaran pun rm 11K je..

    • biskut

      February 26, 2012 at 2:22 pm

      she’s very humble person because she know where she is from..she also is an educated person and very talented. buat apa nk hantaran ribu riban mcm artis2 lain tu.simple2 sudah..sbb tu die xnk pun buat besar-besaran.kalau boleh taknak pn pggl wartawan tp kalau tak pggl nnt ada plk yg mengata.pggl pn ada yg mengata jgk.sy x kata kt sini tp ada dgr dkt tmpt lain la.hati mahusia ni ssh nk dipuaskan.ada je yg dengki kan…tp dalam byk2 komen dkt post ana raffali kawin ni je yg xde kata2 yg teruk.alhamdulillah..

  5. Yva

    February 25, 2012 at 3:46 pm

    K0men aku ni mgkn org xske tp aku nk ckp gak.dlu kal0 die nyanyi ats stage dgn rmbut kembang,aku xsuke c0z gedik sngt2 tp skang nie ble die dh pkai 2dung, aku nk kta die ni cutela..geram plak aku tgk n bt0l seri pngantin jelas dwajah..c0ngratz

Loading...