June 5th, 2011

abang nara kahwin

Akhirnya setelah berpuluh-puluh entri ditulis untuk mengucapkan tahniah kepada artis-artis yang mendirikan rumah tangga, akhirnya pada hari Jumaat(3 Jun), Abang Nara telah selamat bergelar suami. Alhamdulillah majlis pernikahan berjalan dengan lancar. Akad sah hanya dengan sekali lafaz sahaja.

Abang Nara nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua rakan-rakan, pembaca dan keluarga yang telah membantu dan mendoakan kelancaran majlis. Doakan agar Abang Nara dan isteri akan hidup kekal bahagia hingga akhir hayat. Abang Nara mewakili pihak keluarga juga mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah menghadiri kenduri perkahwinan di rumah keluarga Abang Nara semalam. Maaf atas segala kekurangan yang ada ye.

Untuk isteri yang tercinta, terima kasih kerana menerima diri ini seadanya. I Love You So Much. Lagi beberapa keping gambar perkahwinan Abang Nara dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MKStreet dan WarnaPiksel. Boleh tengok banyak gambar lagi blog LorongSetia8.

abang nara kahwin

abang nara kahwin

abang nara kahwin

abang nara kahwin


Comments are closed.

Loading...