March 1st, 2019

Jutaan tahniah diucapkan kepada Zizie Izette dan suaminya, Bung Mokhtar atas kelahiran bayi perempuan mereka. Berita gembira ini telah diumumkan oleh Zizie Izitte sendiri menerusi akaun Instagramnya. Bayi perempuan tersebut telah dilahirkan pada hari ini, 1 Mac Jumaat pada jam 12.06 p.m dengan berat 3.32 kilogram.

zizie izette

Tulis Zizie Izette:-

My baby girl has finally arrived today, Friday at 12:06pm.She’s a healthy baby weighing 3.32kg. Thank god, it’s a lot easier than what I hv experienced before. Alhamdulillah, thank u everyone for ur doa.

zizie izette

Semoga dengan kelahiran ‘baby girl’ ini akan memeriahkan dan merapatkan lagi hubungan Zizie sekeluarga. Sama-sama kita doakan agar si bayi membesar dengan sihat. Tahniah sekali lagi.


40 responses to “(TAHNIAH)Zizie Izette Selamat Lahirkan Bayi Perempuan”

  1. Peah says:

    Romen pun halal Beb

  2. Anonymous says:

    Kuat romen dgn Bung Mokhtar..

  3. Wekkkkkkk says:

    Hari ini bsuh kain..tiba2 air kecik je mcm kencing yg last2 di hujung tu. Inilh nsib rakyt yg ssh di hujung minggu. Nasib baik rabu tdi dh sekli round bsuh. Nmpk gaya klau berak mcm mna lak ni..sbb aku guna air bukn tisu.
    Tisu pun x ada ni..tak pelh..tak pelh guna mna yg ada. Nnti njis tu kasi terbg je ke syabas. Geram.

  4. Lumrah says:

    Tahniah zizie !!!
    Bercinta,tunang,kahwin,ada anak aka beranak,bahagia rukun atau CERAI, kejap jer hidup ni paling lama 60thn yg selebihnya tu bonus Allah bagi boleh hidup lg eehhh… kita nikn manusia sama jer disisi Allah.

  5. Alhamdulillahhh. Tahniah sisss! Semoga dapat anak yang comel dan beriman. Anak itu anugerah Allah. Kena jaga baik2 dan jadikan orang yang baik.

Loading...