Written by Bella | December 17th, 2018

Selepas menimang sepasang cahaya mata kembar lelaki yang comel, pelakon Zizie Ezette yang sedang hamil tujuh bulan mengumumkan beliau bakal melahirkan bayi perempuan pula pada Mac depan.Berita gembira itu dikongsikan oleh Zizie menerusi akaun Instagramnya.

Rata-rata pengikutnya mengucapkan tahniah dan sudah tidak sabar untuk untuk melihat cahaya mata pelakon itu nanti. Pasti cantik seperti ibunya.

Zizie dan Bung Moktar yang juga Ahli Parlimen Kinabatangan berkahwin pada tahun 2009. Mereka dikurniakan anak kembar lelaki, Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette pada awal tahun lalu.

Pasangan ini turut mempunyai dua lagi anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, dan Aaric Zayn Izette.

17 responses to (TAHNIAH) Zizie Ezette Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. Mamma5 says:

    Alhamdulillah..

    1

    0
  2. Anonymous says:

    comelnya….

    2

    1
  3. Anonymous says:

    alhamdullilah, semoga sihat kandungan dan selamat, begitu juga utk parti suami mu, takbirrr…

    1

    1
  4. nok gebuzzz says:

    beruntungnya…Alhamdullilah….cukup complete dlm family,segala2 ada…x smua org ada mcm tu…semoga rezeki aku pon melimpah ruah juga….

    10

    0
  5. Faraj says:

    Hahaha takddr aper nk diherankan lagi…laki ko tu dh menyalak cam Anjing…tk tentu arah ..siannnn

    1

    11
  6. Tak Baik Tp Tak puaka Mcm Si Faraj says:

    Patulah nama ko pon faraj..faraj puaka berbau bangkai..tak reti nak ,mendoakan yg elok2 utk org lain..semoga apa yg keluar dr mulot ko tu berbalik semula pada ko n family ko kan.. Aminnnn

    5

    1
    • Anonymous says:

      biasalah faraj..penyokong tegar PH, kalau kt himpunan Bersih dialah yg membuat kotor dan sabotaj…huru -hara. Tgok je icerd, semua relex.

      0

      3
      • cakap je says:

        kau pun sama, macam takda sebab je nak masukkan isu politik. yang bermasalahnya individu tu, kau nak sabitkan parti tu parti ni dah kenapa? parti apa apa pun, hak memasing. yang individu punya perangai tu je macam anjirrr. hekeleh

        4

        0
  7. Springle says:

    Aamiin YRA

    1

    0
  8. Anonymous says:

    Harap2 nanti anaknya tidak diceraikan masa lakinya dapat perempuan lain…. mcm bapanya buat dengan isteri pertama yg bersusah payah masuk kg…. apa kita buat dgn org akan dapat balik

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia tgh seronok dpt anak perempuan…. sok besar tau laa nasib anak perempuan dia pulak… mane lah tau anak zizie ni pun sondol laki tua jgk asal kan dpt tinggal banglo.. rintik2 perangai

      2

      1
  9. Anonymous says:

    eja nama anak2 tu simple dah la…

    1

    0
  10. Gadis says:

    Haaa mana pi makcik2 bawang yg sibuk dok kata dia buat ivf tapi x nak mengaku tu. Nah skg Allah nak bukti kan yang dia boleh dapat baby mmg secara natural. Belum cukup setahun dah pregnant balik. Mmg rezeki zizie. Orang dok mengata dia dlu x dpt apa2 dia plk skg dpt lagi 1 nikmat oleh Allah swt

    1

    0
  11. faraj says:

    Aktif lagi yg tua memang kenala kawen muda satu

    0

    0

Leave a Comment

Optional