Written by Bella | December 31st, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Zizie Ezette yang selamat melahirkan bayi kembar lelaki pada jam 5.48 dan 5.50 pagi  Jumaat, di Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur. Berita gembira itu dikongsikan oleh Zizie menerusi akaun Instagramnya dimana beliau melahirkan bayi kembarnya melalui kaedah pembedahan dengan berat masing-masing 2.74 dan 2.78 kilogram.

Zizie bukan sahaja seronok bergelar ibu tetapi cukup teruja dengan kehadiran cahaya mata beliau yang lahir sehari sebelum hari jadi beliau iaitu pada hari Sabtu semalam.

A birthday mommy with her two little precious EARLY birthday gifts!! Mommy expected them to arrive today but they came by surprise via emergency C Section yesterday, Friday 29th of December at 5:48am & 5:50am, weighing 2.74 (baby boy1) and 2.78 (baby boy2). Alhamdulillah, both are healthy babies. Terima Kasih yang tak  terhingga kepada semua yang telah mendoakan saya.

Zizie mendirikan rumah tangga bersama ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin pada tahun 2009. Pasangan ini mempunyai seorang anak angkat bernama Naila Nurjenna.

24 responses to (TAHNIAH) Zizie Ezette Dapat Anak Kembar Lelaki

  1. aku yg tak laku2 says:

    tahniah….seronok depa dpt anak…

    8

    1
  2. blackrose says:

    bby boy..tahniah..

    4

    0
  3. benci says:

    happy new year, kepada semua pengomen kat sini!

    grats zizie dpt anak kembar!

    13

    0
  4. Anonymous says:

    Lembslah kau ni Nara!!

    3

    2
  5. abc says:

    2 la anak angkat dia . alaaa . up to date la sikit .. sorang lagi baby lelaki . aaric ke apa nama . dia jarang upload gamba baby ..

    1

    3
  6. NY bukan New York tapi New Year says:

    Buat la artikel pasal artis2 yg melahirkan tahun ni, hehe… mcm interested pulak nak tahu anak artis mana yg sebaya.

    3

    0
  7. . says:

    Alhamdulilah . Tahniah Cik Mawar .. Puteri dengan Medina mesti happy kan !
    #ThrowbackHeroSeorangCinderella
    #MakTiriKecamDalamDrama
    #MawarMedinaPuteri

    8

    2
  8. Anonymous says:

    Tahnia bung nanti berhentilah jadi wakil rakyaat jaga anak kecil…. sdh byk ladang di sukau tu. Untuk zizie.. tapi jln masih juga buruk tiada pembangunan. Bini melancung jak buang duit rakyaat sana sini…. rakyat miskin juga……

    24

    0
    • Anonymous says:

      Yg ni aku stuju sesgt.. nak ckp x da hsl bumi,mcm menipu pula. bnyk jg.tp jalan..ya ampunnn. Pekan pun hurmm. Aku slhkan 100% wkil rkyt dlm hal ni

      15

      0
      • Anonymous says:

        Salahkan wakil rakyat baru tepat dan betul. Ni ada yg pergi salahkan orang semenanjung kononnya pencuri keuntungan hasil bumi padahal pemerintah punya angkara. Kita yang marhaen ni pun tak tau apa2 alih2 kena tuduh pencuri. Bila marah jalan tak elok ,pembangunan tak pesat patutnya kena salahkan pemerintah bukan rakyat biasa yang tak bersalah. Yang atas ni dia bijak

        9

        1
        • Anonymous says:

          Zizie tu org siam kah? Bukan senenanjung? Bung ada bini dan anak2 masih kecil waktu tu tapi kena cerai sebab retis…

          1

          0
    • meetomato says:

      di sarawak pun sama, setiap ahli DUN diberi peruntukan untuk 5 tahun, tapi projek pun mcm yang simple, cthnya, tukar bumbung longhouse, buat parit, semua infrastruktur yang basic masih dibuat walaupun skrg sudah tahun 2018.

      Kenaikan gaji of at least 3 kali ganda untuk ahli dun sudah pun diluluskan pada tahun 2013, masih juga tiada peningkatan yang ketara. terlalu banyak pembuangan duit!

      5

      0
  9. Atok, anak dan cucu

    11

    -1
  10. Anonymous says:

    Aku tak faham tang mana cinta nya pompuan ni terhadap Bong tu ???????

    10

    0
  11. Anonymous says:

    Pangkat…darjat….harta…..dapat yg tua pun tak pa…..janji hidup senang….sila kecam aku banyak banyak….ada aku kisah….

    10

    0
  12. Za says:

    Tongkat tok kuat lagi.. Orang lain umur 40 susah nak menembak dah

    3

    0
  13. Oo says:

    atok ngn cucus ka tu

    1

    0
  14. ili says:

    ntah bengong pye wakil rakyat..rakyat jelata hbs dibiorkan. da le jalan, bekalan air n bekalan letrik takde ko wat xtau je ye..tlg btlkan jalan di paitan sabah tu n masukkan bekalan air letrik kt situ.

    0

    0