(TAHNIAH)Zed Zaidi Dilantik Menjadi Presiden Seniman

Hiburan

(TAHNIAH)Zed Zaidi Dilantik Menjadi Presiden Seniman

Pagi tadi, telah dijalankan mesyuarat agung Seniman untuk memilih ahli jawatankuasa baru di FINAS. Antara yang menarik perhatian pastinya jawatan Presiden sendiri. Dan jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Zed Zaidi kerana telah dilantik menjadi Presiden Seniman. Untuk makluman, Presiden Seniman sebelum ini ialah Harun Salim Bachik.

zed zaidi

Advertisement

Zed Zaidi yang sebelum ini merupakan Timbalan Presiden Seniman dilihat memang layak untuk memegang jawatan Presiden selepas tampil berani memperjuangkan hak-hak artis Malaysia. Antara isu yang diketengahkan beberapa bulan kebelakangan ini ialah isu kebanjiran pelakon daripada luar negara di Malaysia. Diharap dengan kemenangan ini, Zed Zaidi akan terus memperjuangkan apa yang patut dengan adil dan saksama.

Tahniah kepada Zed Zaidi atas kejayaan ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

261 Comments

  1. halfLIFE

    May 28, 2012 at 4:26 pm

    from ZZ to AA!

  2. mizz

    May 28, 2012 at 12:14 pm

    bg aku bkn nak kata salah zz pertahankn artis kat m’sia ni tp niat tu nmpk sgt x kena dgn cara…gaya nak menang undi gamaknya…(padahal artis2 skgni lbh glekan publisiti jek dr nak menghargai karya seni)…ml2 beriye sgt dok bersuara sn sini ko smpi tb2 aa kene tempias dia upenyer ada udang disebalik spagheti…
    tp dah dpt pun gelaran tu kan so ape ade hal and for sure kroni kompem ada…klu xde xkan brani dia nak jd ala2 ahli politik wat kempen sblmni kan…
    haiihhh bahana nak sgt jd org2 vip sgtlahhh manusia sggp wat ape2 sklipun… usaha mmg tangga kejayaan tp tangga tu bl2 jek boleh patah zz oii…

  3. adla

    May 28, 2012 at 12:08 pm

    TAHNIAH!!

  4. pemerhati

    May 28, 2012 at 11:51 am

    Tahniah Zed Zaidi…da pegang position ni..tolonglah selamatkan artis2 x sedar diri kat Malaysia ni…lagi2 artis perempuan yg pakai baju x ckup inci…kalau boleh yg sulit2 pn nk ditunjuk…nk populariti MURAHAN..aku sokong tindakan Zed Zaidi bersuara utk tegakkan artis Malaysia…
    yg korang duk mngutuk si ZZ ni…artis2 lain x mengutuk pun…sbb dorg yg pilih ZZ tu jd Presiden Seniman..yg duk marah2 ni mesti peminat AA kan…tah ape2 nk bertegang sbb artis…

    # Dunia seni Malaysia kecik jer bro…..

    • mizz

      May 28, 2012 at 12:23 pm

      ko gle cik kiah artis2 nak kutuk dia…kot nak rs mkn nasi lauk ikan masin ley ar lawan ngn PZZ ni…ko pun beriye bertegang sbb zz ape kes…ada upah ke?…
      sbb dunia seni m’sia kecik lah zz xyah nak bertegang urat sgt beb…smpi sggp pijak manusia lain semata2 nak naik ats…xyah nak bgga sgtlah ngn position zz ni klu dah cr nak naik pun dah nmpk ngelat…takut kang x tergalas dek bahu dia nak galas tggjwb nak mnjg kebajikan artis ni…silap2 kang ada plak dia pass kat org lain tlg setlekan pastu gn nama dia utk naik…omg x baik buruk sangka!… since ko dah jd ‘pemerhati tlg perhati ckit zz ni wat keje ke idak dah jd presiden ni…takat klua suara melantun2 hrpkan ‘like’ dr org tp tgn x bergerak x guna bro!

  5. Nur Kasih

    May 28, 2012 at 11:22 am

    Tahniah ZZ .. Tp apa yea komen anda ttg kemenangan Ahmad Dani kat Mania yea ..Banyak tu dia menang n bawak keluar duit Malaysia … nilai 300 k tu dia bwk balik indon boleh beli ladang n bina istana tgh2 ladang dia..ZZ senyap jer xdengar pun suara lantang ZZ tu yg sebelum ni kecoh sana sini nak memperjuangkan artis tempatan..dah siasat x Ahmad Dani tu ada bayar Tax x sebelum bwk keluar duit2 tu…AA menang dulu sekurangnyer dia menetap kat Malaysia dan menyumbang bakat dia disini..X macam Ahmad Dani menang terus bawak kuar duit dari Malaysia ni…Tolong komen yea ZZ jgn laa senyap jer issue penting ni …

Loading...