Written by AbangNara | August 18th, 2014

Alhamdulillah. Zarema Zainal rupa-rupanya kini sudah hamil hasil perkahwinannya dengan Aidil Zafuan. Mungkin rezeki mengikut syariat yang ditetapkan Islam iaitu bertudung. Memang Zarema tampak makin berseri-seri dan sangat jelas terserlah kebahagiaan yang sedang dikecapi bersama Aidil. Pastinya Zarema teruja dengan kehamilan pertamanya ini.

zarema zainal

Berita kehamilan ini telah disampaikan oleh Nora Danish menerusi salah satu gambar yang dikongsi menerusi Instagram. Mungkin Zarema masih belum bersedia untuk berkongsi berita gembira ini dengan para peminatnya. Sama-samalah kita nantikan pengumuman daripada tuan punya badan sendiri. Nak juga tahu dah berapa bulan dah kandungan Zarema.

zarema zainal

Diharap Zarema banyakkan berehat dan lebih sensitif menjaga kesihatan badan sepanjang kehamilan ini. Semoga segalanya berjalan lancar sehingga hari kelahiran kelak. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar pasangan bahagia ini dengan membaca artikel sepenuhnya.


zarema zainal
zarema zainal

zarema zainal
zarema zainal

zarema zainal
zarema zainal
zarema zainal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (TAHNIAH)Zarema Zainal Kini Hamil Cahaya Mata Pertama

  1. Budak free hair baru nak berhijab says:

    Cantik cara Z pakai tudung biru. Ni namanya lilitan apa yea? Ada tutorial?

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      ops ! dh ada orang rupa nyeee

      0

      0
      • minah jambu idop umno ! merah biru says:

        tengok muka si aidil ni macm dh bongokkkkkkk aje tk ceria macm dulu muka dia cian….si ayu pulak gambar yg no 6 tu macmana punye bertudong pon mesti nk tonjolkn tetek dia sebelah amcm ni ! maseh nk berseksi lagi ke walau pon dh bertudong ? kenape tk pakai jubbah aje macm si bini mawi tu ? dh berlaki tu buat cara dh berlakiiiiiiiii jangan nk seksi2 sangatttttttt ! kalau nk seksi lebih baik jangan bertudong puas hati !!!!!!

        0

        0
        • Yahudi says:

          kpd yg bertanya , nama lilitan tudung tu ialah ” lilitan ala taliban ” , penah tgk puak2 taliban lilit bendera and keffiyeh kat muka ? camtu la ,

          lg satu , hot nya Aidil , best nya kalau dpt threesome dgn Aidil and kembar dia , mesti pengalaman yg tk boleh dilupakan !! Patut la Rita ashik meroyan !!

          0

          0
        • Orkid Indah says:

          Tahniah buat pasangan rezki dr Allah swt. Smoga Allah swt mempermudahkn semasa tempoh mengandung & kelahiran serta mendpt baby yg comel. Harap2 di masa akn dtg pasangan lbh sensitif dngn perasaan keibu bapaan itu terutama bgmn rasanya skira ank kita di perlakukan spt itu olh pasangan mrk bila mrk besar & berkahwin. Tidak bertanggungjwb dr nafkah kasih syg & material. Smoga silatulrahim antara adk beradik berlaian ibu ini erat harmoni & zarema menjd ibu & ibu tiri yg mithali. Air yg di cincang takkn putus. Aameen.

          0

          0
        • Anonymous says:

          buat yahudi,kalo ko ni islam tukar la nickname ko tu.kalo ko islam la. mcm memurtadkan diri sndr je.kalo ko bukan islam abaikan je.thanx

          0

          0
        • Yahudi says:

          buat anonymous , tahu kah anda yg yahudi hanya lah satu bangsa ? bagaimana suatu bangsa boleh buat org murtad ? hang nie kan , kalau nak buat lawak , suka buat pg2 buta !! hahahahhahahhaha

          0

          0
        • zack says:

          Tak baca tajuk post, Mati2 aku ingat chef adu tadi.. wakaka!

          0

          0
        • DD says:

          kepada Yahudi bodoh bangang level langit ke-7. ini pengetahuan am untuk anda.
          Rasul: Nabi Yaakub AS
          Bangsa : bani Israel
          Agama : yahudi.

          0

          0
    • rindu awak 0.1 % says:

      org lain yg preg, ND yg habaq kt ig.. sibuk je! any..tahniah je la

      0

      0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      Asal aku tengok aidil macam x ikhlas je senyum? opps. Ada perantakan ke? hehe

      0

      0
  2. Buat je tau says:

    Alhamdulilah..nk dpt org bru,hrp2 brtanggungjwb.
    Jgn fokus pd ank yg ni aje..yg lg 2 tu ttap drah
    dging awk gak.awk nk kwin smpi 10 pn,kite pduli
    hape..tp tnggungjwb pd ank2 jgn lh d abaikn.

    0

    0
  3. Kris Jenner says:

    Tetek selambak pun laki cari lain jugak Ayuuuuu. To zarema, no comment. Tapi kawan kau Nora Danish and Dimeroyan crew poyo tahap gaban! Muka pecah masing masing. Kbye

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Baguslah…harap2 awak juga boleh suruh suami bagi duit utk anak2 dia dgn rita….jgn la awak bersubahat. Aidil….jadi la seorang jantan…bukan dayus yer…

    0

    0
  5. nina says:

    Elok la tabur benih banyak2 lps tu lepas tangan. Kesian anak 2 orang yg sedia ada tu..

    0

    0
  6. ruhani says:

    patut lah duit raya dn kelengkapan raya anak tada. lepas ni langsung tada lah. tangung jawab letak kat kepala lutut.khawin.beranak je tahu.nafkah cetek

    0

    0
  7. […] (TAHNIAH)Zarema Zainal Kini Hamil Cahaya Mata Pertama (9) […]

    0

    0
  8. Mak jemah pemalu says:

    Memang org pregnnt sgt berseri kan…tahniah..

    0

    0
  9. Sedara Che Ta says:

    KENAPA BILA TGK GAMBAR AIDIL DAN ZAREMA SELEPAS KAWIN NI… AIDIL SENYUM MCM X IKHLAS JER… MCM ADA MASALAH RUMAHTANGGA JER…

    BERBEZA DGN GAMBAR AIDIL MASA MASIH SUAMI RITA RUZANNA YG DULU… BERGAMBAR DENGAN ANAK- ANAK PUN CERT SHJ…

    JUST SAYING. ..

    0

    0
  10. Huda says:

    Muke zarema pkai tdung ada iras memey norman hakim..

    0

    0
    • Anon says:

      Ahh kau ni ofcoz la sama, muka perampas tu..ada iras2 Waheeda jgak ku tgok.n if dia tak pakai tudung dulu ada iras Fasah jgak.

      0

      0
      • zura9793 says:

        hahahah…terbaik la ko punya komen…lepas beranak kang, jd temban, rupa tok ti plak kan???…

        0

        0
  11. Linzy Longkang says:

    amboyyy komain si aidil nih ada 2 anak diabaikan sempat gak pancut buat anak lagi pas nih lepas anak dah besar sket mula laa dia buat perangai lama balik kesian bini and ex dia….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dia nie artis ker?

    0

    0
  13. lol says:

    cantik jugak zarema pakai tudung..

    0

    0
  14. keladi merah says:

    apa2 pun tahniah.. to mana2 blog stop2 la post2 cerita Aidil + Zareema pergi bercuti la, pergi beraya la… pastu kuar pulak cite pasal Rita mengungkit sana sini.. sian kat Rita asyik kuar cite buruk pasal dia je.. so nanti semua akan anggap Rita tu yg bermasalah.. Rita pun dah bahagia.. mana tahu bisnes dia meletup dan mengalahkan kekayaan famili Zareema.. bukan lg 7 keturunan silap ari bulan 77 keturunan tak habis harta … yang penting rezeki tu halal bukan dari merompak hasil duit rakyat..

    0

    0
  15. Entah le.. says:

    wlpn aku x suka pasangan ni..tpi tahniah la..zaremma brtudung pn nmpk comel..suka plk tengok pic dia org y paki baju biru tu..zarema ni ank org kaya tpi gaya biasa jer…aidil ni bila ngan zarema nmpk sgt tunjuk y dia sayang sgt kt zarema…dlu masa ngan rita langsung x ad tunjuk…

    0

    0
  16. Joyah Bandar says:

    Macam ni hampa kata cantik? Juling ka apa yang kata cantik. Perampas akan diingati walaupun dah jadi baik atau berlakon jadi baik. Sekian.

    0

    0
  17. Melati says:

    Kesian anak tu nanti bila dah beso…org akan tanya Kenapa Mak hang Hodoh????

    0

    0
  18. Anonymous says:

    cantik la dr togel b4 this… atleast kurg ckit dose si zafuan nie mnanggung

    0

    0
  19. ramleeposmen says:

    ZZ congrats!!! May Allah bless both of you. AZ play ur role as a responsible father. RR may Allah give you Hidayah. AMIIN.

    0

    0
  20. zasha says:

    harap2 zarema dpt ank perempuan…biar padan muka aidil…

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      minah jambu tengok muka si zarema ni pon minah jambu dh tau dia akan melahirkn anak pompannnnn hehe…eh helo pompan pon boleh main bola pe !

      0

      0
  21. Detective conan says:

    lagi2 ungka 2 ekor ni nyer citer…boring…tukar channel lain…kubai…nyampah…

    0

    0
  22. abu says:

    Xkesahla mngndung rezeki semua keje tuhan..Aidil tu kenala igt tgjwb..jgn nk ikot perangai Nora tu show off 24 jam..tuan bdn xmention apape dia lebih sudu dr kuah..sekali bodyguard pon nk cerita..puih..ni Malaysia je pon..turun rasta pon bwk bodyguard ke nk tayang.mulut pon puaka semacam je konon hebat sgt nk jd menantu menteri.hopefully Aidil xdela berat sebelah ..ujian tuhan lagi bg anak utk dia tahu betapa ruginya dia abaikan bini pertama n hina semasa mengandung nmelahirkan 2hero..renungkan la ye wahai lelaki dayus..zz pon kena bsyukur kerana xde kelebihan pon org restu mcm2..

    0

    0
  23. Irresponsible says:

    Kene buat mcm kt negara org putih nih.. bila bercerai wife bole tuntut harta sepencarian.. if ex tak bayar esp. yg berkaitan nafkah anak2 bole dpt perintah mahkamah.. if still xbyr bole kene penjara.. mcm ni biar laki2 yg tak bertanggungjawab mcm ni rasakn.. jgn pandai nk buat anak je xreti nk bertanggungjawab!! teruskan usaha utk tuntut hak anak2!!

    0

    0
  24. kuku says:

    Nak tengoklah ZZ nie gie hospital mana ya check up nanti??? Mesti gie hospital kerajaankan, susu mesti kasi susu yang murah,pastu sekolahkan anak kat KEMAS.Macam Aidil dan keluarga dia suruh RR buat dulu….Kita tunggu dan lihat….

    0

    0
  25. Rita lg tinggi pada Ayu says:

    Patut la Ayu Raudah nak berbiraskan Zarema…berdiri sama tinggi duduk sama rendah kek dahnyer..

    0

    0
  26. fiza says:

    WOI DAH BODOH SANGAT KE APA?
    dah takde akal lain nak bergosip sampai orang tu senyum macam mana pun korang boleh pertikai. Tak kisah lah dengan Rita ke Zarema ke, bahagia dengan si polan sana ke si polan sini ke.. Kita pun kalau nak jadi penggosip, biar lah ada kelas. Jgn desperate sangat sampai senyum macam mana pun dipertikai. Adoi.

    0

    0
  27. cikla says:

    TAK CANTIK

    0

    0
  28. Anonymous says:

    astaghfirullalazim…sblm kt mengata org…kt kene tgk diri kt dan betulkan diri kt dulu…hmm
    jgn bergaduh sesama islam
    org bkn islam kat luar tu ketawa tgk kt bergaduh sesama muslim

    0

    0
  29. […] (TAHNIAH)Zarema Zainal Kini Hamil Cahaya Mata Pertama (46) […]

    0

    0
  30. […] doakan. Lagi beberapa gambar pasangan bahagia ini dengan membaca artikel sepenuhnya.   sumber (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

    0

    0