Written by Bella | September 16th, 2015

Semalam bukan sahaja Lisa Surihani dan Yusry KRU yang menimang cahaya mata sulung mereka tetapi pasangan Yazer dan Ekin AF3 turut menerima kelahiran anak mereka yang pertama. Wah, dua berita yang cukup menggembirakan bukan?

Kelahiran anak sulung Yazer dan Ekin telah dikongsikan oleh Marsha Milan melalui akaun Instagram miliknya dimana beliau telah memuat naik foto bayi pasangan berkenaan.

Another AF baby!!!!! CONGRATULATIONS @yazerocksteady and @ekinrahmanmadon. Wish i was there! Welcome to the world baby Noah.

Ramai peminat yang mengucapkan tahniah atas kelahiran tersebut dan mendoakan agar bayi dan ibunya berada dalam keadaaan sihat.

Semoga Yazer dan Ekin akan lebih murah rezeki selepas ini dan berharap anak mereka akan membuatkan rumah tangga mereka lebih berseri selepas ini.

10 responses to (TAHNIAH) Yazer Dan Ekin AF3 Selamat Timang Cahaya Mata Pertama

  1. mojo says:

    next…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Walaupun mqk n ayah dri AF…harap jgnlah diwarisi kpd anak..semoga menjadi anak yg soleh dunia dan akhirat..

    0

    0
  3. Pe daa says:

    Cbe klu nk kngsi brita gmbira tu..bgtu la jntina pe?yg lisa tu ade gak lh ank pompuan..yazer dpt ank pe?

    0

    0
    • ayda lekir says:

      da bg tau nama noah…pikirla sndiri…. tp serius cam xsesuway nama noah ko letak kt nama anak ko…. tp suker ati korgla…jz my 2cent je…

      0

      0
      • Armani says:

        Sekarang nih trend letak nama Noah. tapi kenapa Noah? Kan lagi elok letak Nuh.

        Kbai

        0

        0
        • Anonymous says:

          ofkos la…namq noah nampak cam bangsar skit… nama nuh nmpak camdok kg. dusun…. xkisahla peah ko letak nama apa pon.. didikla anak tu spy lebih baik drpd korg

          0

          0
  4. Q says:

    Another AF baby ? and you are proud of that ? tak kemana pun aihhhh AF ni….. just look at the history of the so-called AF artist……. *** menguap*** apa apa pun tahniah :)

    0

    0
    • Q bengap says:

      bengap ke engko nih.. dah mak bapaknya dulu sesame jd pelajar Af, so dia cakaplah ‘another AF baby’. klau ko laki bini sesama blaja kat kolej komuniti.. dia ckap lah another kolej komuniti baby.. xkira lah AF atau kolej tu bagus ke x.. ape daaa… itu pun nk kena ajar..

      0

      0
  5. @#$/^& says:

    Kalau x sbb haplod gambo atas katil mcm org baru lepas senggama tu orang malaysia ni x kenal pun ngan mak bapak baby ni. Mmg baik punya publisiti, at least dapat le jd bahan BN ni. Namun tetap aku x tau apa keroje nye dua ekor tu.. next!!

    0

    0
  6. zabedah zabit says:

    hasil dari upload gambo atas katil..terus menjadi..hebakk

    0

    0