April 6th, 2012

Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt memang gorgeous bertudung.

yatt hamzah kini bertudung

Untuk maklumat, Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah telah pun berkahwin pada tahun 2009. Kalau tak silap Abang Nara, Yatt dan suami telah pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang sangat cute yang diberi nama Suci Hanania Malika.

anak yatt

Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Yatt yang telah mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Semoga terus istiqamah dengan penampilan baru ini.


79 responses to “(TAHNIAH)Yatt Hamzah Kini Bertudung”

  1. i luv lemonate says:

    comil nya anak yat..seyesly..kalau dpn aku da cubit2 da pipi tuh

  2. Ulat Sutera says:

    tomeynye bby ni….nak cubit2 je pp dia…muaahhhh!syg dia..hehe

  3. farah says:

    kenapa tak tulis pasal farah ashikin bertudung

  4. xyz says:

    Alhamdulillah…tahniah yatt…anak pon sgt comel…

  5. caramel says:

    Nara, boleh tak kalau next time ada artis yg dah pakai tudung, gambar yg Nara letak tu biar le molek.. cam gambar dia ni posing (sebelum pakai tudung) dah bagi gambaran salah, sebab nanti ramai org komen yg teruk. so bila komen teruk, tambah lagi dosa. kut ye nak tarik perhatian org komen pun jangan la malukan dia.

Loading...