(TAHNIAH)Yatt Hamzah Kini Bertudung

Hiburan

(TAHNIAH)Yatt Hamzah Kini Bertudung

Kalau anda menonton rancangan Wanita Hari Ini pagi tadi, pastinya anda akan teruja melihat penampilan baru Yatt Hamzah. Yatt telah membuat keputusan untuk berhijrah dan memakai tudung. Abang Nara tak sempat tengok tetapi daripada apa yang dikatakan oleh rakan-rakan, Yatt memang gorgeous bertudung.

yatt hamzah kini bertudung

Advertisement

Untuk maklumat, Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah telah pun berkahwin pada tahun 2009. Kalau tak silap Abang Nara, Yatt dan suami telah pun dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang sangat cute yang diberi nama Suci Hanania Malika.

anak yatt

Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Yatt yang telah mengambil keputusan untuk berhijrah memakai tudung. Semoga terus istiqamah dengan penampilan baru ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

79 Comments

  1. i luv lemonate

    April 7, 2012 at 12:32 pm

    comil nya anak yat..seyesly..kalau dpn aku da cubit2 da pipi tuh

    • Ros Putih..

      April 7, 2012 at 2:33 pm

      Yatt memang ctk klau pakai tudung la..

  2. Ulat Sutera

    April 7, 2012 at 12:10 pm

    tomeynye bby ni….nak cubit2 je pp dia…muaahhhh!syg dia..hehe

  3. farah

    April 7, 2012 at 10:02 am

    kenapa tak tulis pasal farah ashikin bertudung

  4. xyz

    April 7, 2012 at 9:14 am

    Alhamdulillah…tahniah yatt…anak pon sgt comel…

  5. caramel

    April 7, 2012 at 9:07 am

    Nara, boleh tak kalau next time ada artis yg dah pakai tudung, gambar yg Nara letak tu biar le molek.. cam gambar dia ni posing (sebelum pakai tudung) dah bagi gambaran salah, sebab nanti ramai org komen yg teruk. so bila komen teruk, tambah lagi dosa. kut ye nak tarik perhatian org komen pun jangan la malukan dia.

Loading...