Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Wany Hasrita Dinobat Bintang Paling Popular ABPBH 31

Tahniah kami ucapkan kepada penyanyi yang terkenal menerusi lagu Menahan Rindu, Wany Hasrita apabila dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular ABPBH Ke 31 semalam dengan undian tertinggi sebanyak 2,053,997. Kemenangan ini memang agak mengejutkan. Wany juga berjaya memenangi anugerah Penyanyi Wanita Popular.

Advertisement

Menerusi kemenangannya bagi Bintang Paling Popular, Wany telah berjaya membawa pulang hadiah utama iaitu kereta jenis Citroen C4 Picasso L2 bernilai kira-kira RM125,000 beserta trofi.

ABPBH semalam berlangsung dengan meriah sekali di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), dihoskan oleh Ajak Shiro, Zara Zya dan Janna Nick telah disiarkan secara langsung menerusi TV3.

Berikut kami sertakan juga senarai  penuh pemenang bagi setiap kategori di ABPBH 31 :-

Advertisement

1) BINTANG PALING POPULAR: WANY HASRITA

2) PENYANYI LELAKI POPULAR: KHAI BAHAR

3) PENYANYI WANITA POPULAR: WANY HASRITA

4) ARTIS DUO/ BERKUMPULAN POPULAR: SYAMEL & ERNIE ZAKRI

5) ARTIS BARU LELAKI POPULAR: FENDY BAKRY

6) ARTIS BARU WANITA POPULAR: FARAH NABILAH

7) PELAKON FILEM LELAKI POPULAR: ZUL ARIFFIN

8) PELAKON FILEM WANITA POPULAR: EMMA MAEMBONG

Advertisement

9) PELAKON TV LELAKI POPULAR: FATTAH AMIN

10) PELAKON TV WANITA POPULAR: NUR FAZURA

11) ARTIS KOMEDI POPULAR: ZIZAN RAZAK

12) PENGACARA TV POPULAR: NEELOFA

13) PENYAMPAI RADIO POPULAR: HAZIQ (HOT FM)

14)ARTIS VERSATIL POPULAR: ALIF SATAR

ARTIS SENSASI POPULAR: NEELOFA

PASANGAN SERASI DRAMA: FATTAH AMIN & NUR FAZURA

PASANGAN SERASI FILEM: ZUL ARIFFIN & NUR FAZURA

INSTAFAMOUS CILIK POPULAR: ARIF JIWA

PERSONALITI MEDIA SOSIAL POPULAR: FATIMAH OMAR MUKHLIS

ANUGERAH KHAS SEPANJANG HAYAT: NOORKUMALASARI

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : TV3 MALAYSIA& BERITA HARIAN

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. Anonymous

    October 8, 2018 at 2:00 pm

    Pebenda ni woi…level camni pn leh menang…undi sendiri ke ….

  2. KAK MAH

    October 8, 2018 at 1:34 pm

    Whutt…Wany ?
    List ni recycle ke?

  3. Anonymous

    October 8, 2018 at 12:54 pm

    hahahahaha….rmai nye fan batak fattzura butthurt kat sni….relek laa…ko igt dlm dunia hiburan ni ade patah kayu dgn kimk ke???bgs laa tiap2 thn org lain y mng…xkan asik2 retis kesayangan ko pulak…dah laa berlakon pn kurg….asik tayang lakonan pra jimak je…nyanyi pn kelaut hindi….kah kah kah…

  4. Anonymous

    October 8, 2018 at 12:47 pm

    Skrg ni abpbh ni x mcm dulu. Anugerah nya kena tukar siapa fans club paling power. Ternyata fans yg kuat je menang. Quality xda. Popular je. Pelakon yg menang pun semua kayu. Penyanyi yg menang pun meletop satu single je. X kesah kau bagus ke tak janji peminat ramai nak undi. ?

    • joe

      October 8, 2018 at 9:01 pm

      dulu pun sama haha

    • Anonymous

      October 8, 2018 at 9:06 pm

      Dulu org x banyak beli surat kbr. Skrg ni main tekan online sampai bjuta2 undian. Buang masa

  5. hidup wany hasrita

    October 8, 2018 at 10:23 am

    paling kelakar penyanyi wanita fazura tercalon. trsedak artis2 lain.
    tahniah wani!! anda memang layak. tak sia2 hari2 undi.

    • Anonymous

      October 8, 2018 at 9:04 pm

      Kalau fazura menang kategori penyanyi x tau la aku. Mampu gelak je

Loading...
To Top