Written by Bella | April 25th, 2018

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon cantik manis, Ummi Nazeera yang bakal bergelar ibu tidak lama lagi selepas mengesahkan beliau kini sedang hamil empat bulan.

Menurut Ummi, beliau tidak sedar dirinya berbadan dua dan hanya mengetahui tentang perkhabaran gembira itu selepas mendapatkan rawatan lanjut di klinik kerana mengalami kecederaan di kaki ketika menjalani penggambaran filem Gol dan Gincu.

Ketika penggambaran Gol & Gincu, saya mengalami kecederaan di kaki. Kemudian saya ke klinik rakan suami saya. Doktor yang merawat saya itu bertanya kepada saya mengandung atau tidak sebelum melakukan imbasan tersebut.

Kemudian saya menjalani ujian kehamilan terlebih dahulu tetapi hasil keputusan ketika itu masih samar. Selepas ujian yang kedua dibuat, barulah saya mendapat keputusan yang tepat. Alhamdulillah saya hamil. Saya dan suami bersyukur kerana dikurniakan rezeki zuriat.

Ummi mendirikan rumah tangga dengan Dr Mohd Izzar Anwari pada 23 Julai 2017. Sekali lagi kami ucapkan tahniah kepada Ummi dan suami. Semoga bayi didalam kandungan membesar dengan sihat.

Sumber Berita : Malaysian Digest

10 responses to (TAHNIAH) Ummi Nazeera Sah Hamil Empat Bulan

 1. Anonymous says:

  tahniah

  3

  0
 2. Anonymous says:

  Siapa kisah

  3

  10
 3. mokcik bawang says:

  Tak kisah tapi gigih membaca. shuuhhh pergi jauh sana

  3

  1
 4. Anonymous says:

  alhamdulillah… nk jd ibu dah

  7

  0
 5. Anonymous says:

  Syukur alhamdulillah..

  4

  0
 6. Anonymous says:

  dr izzar such a sweet husband for ummi….so comels both of them…tahniah ummi!!!

  2

  2
 7. Kobes Bunga says:

  suke tgk ummi ni.. sejukkkkk je mata tgk….

  0

  1