Written by Bella | January 1st, 2016

Tahniah kami ucapkan kepada pengarah yang berbakat besar, Syafiq Yusof  dan isterinya, Aiesyah Zainal kerana telah selamat menimang cahaya mata mereka yang pertama pagi tadi.

Aiesyah melahirkan seorang bayi perempuan seberat 3.6 kilogram pada jam 1.56 petang tadi di Hospital Colombia, Setapak, Kuala Lumpur.

Syafiq memilih nama Nuur Jannah yang membawa maksud cahaya syurga untuk anak perempuan mereka.

Alhamdulillah. Syukur Ya Allah Ya Robb Ya Rahman. Syukur atas kelahiran anak pertama saya Nuur Jannah #babygirl ayah dan ibu sayang sangat-sangat kamu Jannah!!

Semoga rumah tangga Syafiq Yusof dan isteri dilimpahi dengan kebahagiaan dan rezeki yang lebih lagi selepas ini atas kelahiran orang baharu didalam keluarga mereka.

16 responses to (TAHNIAH) Syafiq Yusof Dan Isteri Selamat Timang Cahaya Mata Pertama

 1. minah jambu gerek says:

  eeemmuah hahahaha comel..

  0

  0
 2. minah jambu gerek says:

  eh tkan minah jambu sorang aje pat sini… heloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mana semua oranggggggggggggggggg ???????????

  0

  0
 3. gloria g says:

  Org lain br lps lyn madagascar kt tibitiga daa…btw tahniah syafiq..comel baby..x mcm si hamis tnjuk baby sipi2..mcm org hadap sgt tgk anak dia tu…

  0

  0
 4. amazingggggg says:

  alolooo teiimmmbaammmm… geraammm…btw tahniah…cm bez kak ehh sbb dh jarang sesgt ler zaman neh nk ltak nme ank yg simple2 dgn mkne yg elok dlm islamnye…pastu ayh ibu lak tu kn…jarang sesgt lahh…sbb deme2 ni kn ala2 yg agk masyuukkk… rilekkssss jeee…sempoiii…

  0

  0
 5. amazingggggg says:

  *lak

  0

  0
 6. sara says:

  Tahniah.semoga jannah akan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.Pengikat keluarga yang berkekalan dan bahagia selamanya.Amin

  0

  0