Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Siti Nurhaliza Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Akhirnya teka-teki mengenai jantina bayi Datuk Seri Siti Nurhaliza bersama suami tercinta, Datuk Seri Khalid Jiwa terjawab apabila penyanyi itu mengumumkan beliau bakal menimang cahaya mata perempuan.

Advertisement

Pengumuman khas itu bersempena dengan hari jadi Siti Nurhaliza yang ke 39 tahun hari ini. Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, beliau memoho n agar peminat berdoa agar bayi didalam kandungan sihat dan semoga segalanya dipermudahkan.

View this post on Instagram

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Tahniah dan selamat hari jadi kami ucapkan kepada Siti Nurhaliza. Tentunya kehadiran cahaya mata yang sudah lama dinanti ini akan menambahkan lagi kebahagiaan beliau sekeluarga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. telorjamban

    January 12, 2018 at 3:11 pm

    kesian artis2 di hujung senja ni. segala stage ko sibuk nak announce kan? dari buat ivf, dari dah pregnant, dari dah tau jantina….nanti asam keping ko dah bukak berapa cm pon sila la upload ye. dasar

  2. Tk

    January 12, 2018 at 6:56 am

    3.16. Not all fans who are very obsessed with their idol. many Malaysians fans are still very civilised and respect retis privacy. Tau la nak minta bergambar bukan la masa retis tengah makan or gi toilet!!

  3. Tk

    January 11, 2018 at 9:59 pm

    Dah banyak program pasal anak retis. Anak surihani, anak Che Ta, anak tomok, anak satu aktor tu. Aku lupa nama. Now program Jihan ngandung. Lepas ni nak sambung program Anak Jihan? Harap harap tak da pulak pasal anak DS Siti. Cukup la program KATION tu.

    • diva perampas tak boleh dikutuk

      January 12, 2018 at 12:00 pm

      mustahil ct tak nak…walaupun dia digelar no. 1 pun dia mintak lagu dia yg tak berapa best mcm dulu untuk dimainkan di radio..makcik tu tetap rasa insecure bila dia tak jadi perhatian….

  4. mak minah

    January 11, 2018 at 9:30 pm

    Xsbr nk tggu baby girl ni lahir mesti comel…sy doakn di permudahkn urusan bersalin nnti…amin

  5. [email protected]

    January 11, 2018 at 4:53 pm

    ada aku kisah. next !!!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top