January 11th, 2018

Akhirnya teka-teki mengenai jantina bayi Datuk Seri Siti Nurhaliza bersama suami tercinta, Datuk Seri Khalid Jiwa terjawab apabila penyanyi itu mengumumkan beliau bakal menimang cahaya mata perempuan.

Pengumuman khas itu bersempena dengan hari jadi Siti Nurhaliza yang ke 39 tahun hari ini. Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, beliau memoho n agar peminat berdoa agar bayi didalam kandungan sihat dan semoga segalanya dipermudahkan.

Tahniah dan selamat hari jadi kami ucapkan kepada Siti Nurhaliza. Tentunya kehadiran cahaya mata yang sudah lama dinanti ini akan menambahkan lagi kebahagiaan beliau sekeluarga.


36 responses to “(TAHNIAH) Siti Nurhaliza Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan”

  1. telorjamban says:

    kesian artis2 di hujung senja ni. segala stage ko sibuk nak announce kan? dari buat ivf, dari dah pregnant, dari dah tau jantina….nanti asam keping ko dah bukak berapa cm pon sila la upload ye. dasar

  2. Tk says:

    3.16. Not all fans who are very obsessed with their idol. many Malaysians fans are still very civilised and respect retis privacy. Tau la nak minta bergambar bukan la masa retis tengah makan or gi toilet!!

  3. Tk says:

    Dah banyak program pasal anak retis. Anak surihani, anak Che Ta, anak tomok, anak satu aktor tu. Aku lupa nama. Now program Jihan ngandung. Lepas ni nak sambung program Anak Jihan? Harap harap tak da pulak pasal anak DS Siti. Cukup la program KATION tu.

    • diva perampas tak boleh dikutuk says:

      mustahil ct tak nak…walaupun dia digelar no. 1 pun dia mintak lagu dia yg tak berapa best mcm dulu untuk dimainkan di radio..makcik tu tetap rasa insecure bila dia tak jadi perhatian….

  4. mak minah says:

    Xsbr nk tggu baby girl ni lahir mesti comel…sy doakn di permudahkn urusan bersalin nnti…amin

Loading...