Written by Bella | January 11th, 2018

Akhirnya teka-teki mengenai jantina bayi Datuk Seri Siti Nurhaliza bersama suami tercinta, Datuk Seri Khalid Jiwa terjawab apabila penyanyi itu mengumumkan beliau bakal menimang cahaya mata perempuan.

Pengumuman khas itu bersempena dengan hari jadi Siti Nurhaliza yang ke 39 tahun hari ini. Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, beliau memoho n agar peminat berdoa agar bayi didalam kandungan sihat dan semoga segalanya dipermudahkan.

Tahniah dan selamat hari jadi kami ucapkan kepada Siti Nurhaliza. Tentunya kehadiran cahaya mata yang sudah lama dinanti ini akan menambahkan lagi kebahagiaan beliau sekeluarga.

36 responses to (TAHNIAH) Siti Nurhaliza Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. Anonymous says:

    dah lama tahu dah pon…

    7

    0
  2. Jamal says:

    jangan jadi mcm auntie saerah cukup….hahaha

    8

    2
  3. Anonymous says:

    Tahniah!! Nama apa ye. Hmm Siti Nur Khaleeda.

    1

    1
  4. Anonymous says:

    kan..dah lama tahu sejak tok tie post gambar scan..doktor tu ckp…”she”.

    5

    0
  5. Anonymous says:

    aww sweetnya..insya Allah dipermudahkan semuanya..amiin…..

    3

    2
  6. Tk says:

    Mesti comel!! Last 3 weeks aku jumpa DS kt wedding kawan aku. Masa nk balik tu hubby Dt K dah meluru kluar ikut entourage. Terkejor kejor ler DSsiti panggil suami ….”sayang, sayang (tunggu) kerana beberapa peminat stop DS Siti nk bergambar. Thanks DS Siti layan kami.

    4

    4
    • Anonymous says:

      x phm aku netizen yg taksub sama retis2. pernah jumpa siti dan tok kay makan. diaorg duduk satu sudut yg agak terpencil. mula2 ingt nk selfie. tapi si hubby ckp…tak pyh la kacau ma. they also need privacy. nk gambar..beli cd je..artis pun nk relak di tempat awam juga…

      15

      1
  7. Tk says:

    Siti Nur Kheisya, Siti Nur Khairina, Siti Nur Khairani, simplicity lah

    7

    0
  8. Anggun says:

    Tahniah tokti

    2

    2
  9. nok gebuzzz says:

    salah satu cth artis paling low profile kat Malaysia…kena kutuk..tuduh perampas tapi mmg cool…x mudah melatah,x sombong…sbb tu smpi skrang pon masih maju…retis2 yg ada kat malaysia ni nak bertahan lama contohila beliau….jadikan mentor dari segi kejayaan beliau…Tahniah Dct…semoga dipermudahkan urusan nnty…

    13

    1
    • dah ambik rumah orang…kena le senyap2..ye dak

      13

      1
      • hmmm... says:

        sapa tuduh….memang itu realiti kan…so hadap je lah….
        x boleh imagine aku…ex Datuk K dulu anggap CT ni cam adik …bawak masuk dlm family dia…last2 laki orang tu CT cantas..
        Sapa kata senyap….x ingat ke statement ct bila orang asyik tuduh dia perampas…”‘ saya bukan perampas”‘…lawak plak…

        8

        1
  10. Anonymous says:

    Napa bnyak ngat iklan mengarut kat blog ni…sakit pulak mata…adoi

    4

    0
  11. Anonymous says:

    congrats tokti im so happy for you. cuma pesan sy jgn ler terikut2 sgt artis2 skrg ni sume nak anak jd instafamous, a lil bit low class lah kalau tokti pon wat cmtu. susah nak dpt tu biar ler appreciate mase2 yg ade dgn puteri tercinta, drpd sibuk update insta anak manjang. n xyah laa tokti pon nak join same program astro pasal anak2 artis tu, kitorg bayar bukan nak tgk program artis kawen, artis mengandung pastu eh anak artis plak. cukup2 lah program CKDKation tu yer.

    7

    2
  12. Anonymous says:

    alhamdulillah… baby girl

    1

    2
  13. haihh says:

    harga minyak turun 3 sen..alhamdulillah..

    7

    0
  14. Anonymous says:

    Yeayy alif jiwa boleh kawan dgn makcik aliffah khalid jiwa

    5

    0
  15. mak bawang says:

    x selera tgk dato K ni wekkkk

    4

    2
  16. ada aku kisah. next !!!

    4

    1
  17. mak minah says:

    Xsbr nk tggu baby girl ni lahir mesti comel…sy doakn di permudahkn urusan bersalin nnti…amin

    3

    2
  18. Tk says:

    Dah banyak program pasal anak retis. Anak surihani, anak Che Ta, anak tomok, anak satu aktor tu. Aku lupa nama. Now program Jihan ngandung. Lepas ni nak sambung program Anak Jihan? Harap harap tak da pulak pasal anak DS Siti. Cukup la program KATION tu.

    5

    0
    • diva perampas tak boleh dikutuk says:

      mustahil ct tak nak…walaupun dia digelar no. 1 pun dia mintak lagu dia yg tak berapa best mcm dulu untuk dimainkan di radio..makcik tu tetap rasa insecure bila dia tak jadi perhatian….

      2

      0
  19. Tk says:

    3.16. Not all fans who are very obsessed with their idol. many Malaysians fans are still very civilised and respect retis privacy. Tau la nak minta bergambar bukan la masa retis tengah makan or gi toilet!!

    1

    0
  20. telorjamban says:

    kesian artis2 di hujung senja ni. segala stage ko sibuk nak announce kan? dari buat ivf, dari dah pregnant, dari dah tau jantina….nanti asam keping ko dah bukak berapa cm pon sila la upload ye. dasar

    1

    0