May 21st, 2015

Berkahwin pada 5 Disember 2014, Chef Riz serta isterinya, Shikin Maembong kini telah pun bergelar ibu dan ayah. Berdasarkan gambar yang dikongsikan oleh ayah Shikin Maembong, iaitu Ismail Embong, isteri kepada Chef Riz itu telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada 17 Mei yang lalu. Jutaan tahniah diucapkan kepada Shikin Maembong dan Chef Riz.

anak shikin maembong

Kalau berdasarkan pengiraan kasar Abang Nara, Shikin Maembong baru hamil 6 bulan dan telah pun melahirkan bayi perempuan ini. Kemungkinan besar cahaya mata Chef Riz dan Shikin dilahirkan tidak cukup bulan. Sama-samalah kita doakan agar bayi comel ini diberikan kesihatan dan membesar dengan sihat. Mungkin nanti Chef Riz dan Shikin akan buat sidang media untuk mengumumkan berita gembira ini.

chef riz shikin maembong

anak shikin maembong

berita kehailan yang disahkan oleh Chef Riz pada 2014

Apa pun tahniah buat Chef Riz, Shikin Maembong dan ahli keluarga kedua-dua belah pihak. Semoga dengan kehadiran si comel ini akan menyerikan lagi hidup mereka sekeluarga. Buat Shikin, selamat berpantang.

bocik

P.S: Abang Nara memang setuju sangatlah dengan tagline produk ini “Terpaksa Cantik Uolls” sebab bila Google, ada beribu-ribu testimoni daripada pengguna produk ni. Daripada yang berjerawat, kulit gelap boleh berubah jadi putih bersih. Info lanjut layari Facebook Satin Skinz – Halal Natural dan Instagram satinskinz2u.


Comments are closed.

Loading...