(TAHNIAH) Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Timang Cahaya Mata Pertama

Hiburan

(TAHNIAH) Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Timang Cahaya Mata Pertama

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri tercinta, Noor Nabila yang telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka.

Advertisement

Nabila selamat melahirkan seorang bayi lelaki di Prince Court Medical Centre awal pagi tadi. Lebih bermakna dan manis lagi, tanggal 30 Ogos hari ini merupakan hari jadi Sharnaaz juga.

Khabar gembira ini mula dikongsikan oleh Neelofa menerusi Insta Stories. Selepas itu, Sharnaaz turut memuat naik ucapan tanda penghargaan buat isterinya yang sudah bertarung nyawa untuk melahirkan zuriat mereka dan memberikan hadiah yang cukup istimewa dan bermakna buat beliau.

Sekali lagi kami ucapkan tahniah kepada Sharnaaz dan isteri, semoga keluarga mereka ini terus dilimpahi dengan kebahagiaan dan rezeki dengan kehadiran orang baru. Tak sabar pula kami ingin melihat wajah anak mereka, tentu comel bukan?

Sumber Berita : Utusan Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. Anonymous

    August 30, 2018 at 12:23 pm

    baby J..jantan ke.
    kasar nya adik ipar/adik kandung ckp mcm tu..J
    J for…

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:16 pm

      J for Jebat

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:27 pm

      J for jembalang tanah macam mulut si bapak.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:28 pm

      jebon.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:29 pm

      Jalang mungkin

    • wekkkkkkk

      August 30, 2018 at 2:43 pm

      Jintan

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 5:29 pm

      JANTANAYU

  2. wekkkkkkk

    August 30, 2018 at 12:13 pm

    aku nk tengok anaknyer..tetiba..nampak gondol, misai & janggut pulak. Dah jemu nengok apakmaknyer..

  3. Anonymous

    August 30, 2018 at 11:57 am

    Kesian Lopak, masih tak laku. Join geng Vida la besok.

  4. Anonymous

    August 30, 2018 at 11:55 am

    Neelofak jugak mereput…jadi anak dara tua.

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:34 pm

      nsib kakak laku… buat anak dgn si shahnaz bekas pesakit mental… sebat jer lah asal kan laku… time anak nangis dinasihatkan mkn ubat dos tinggi skit… tak mak meroyan si bapak menggiler

  5. Mia

    August 30, 2018 at 11:55 am

    Tahniah shaarnaz & nabila.. kita sama laa.. anak sulung saya pun sama bdate dgn hasben.. seronok kan.. semoga anak shaarnaz & nabila membesar dgn penuh kasih sayang & menjadi anak yg soleh.. aamiin.. congrats again.. :-)

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 12:08 pm

      tak tanya pun. siapa kenal ko?

    • Anonymous

      August 30, 2018 at 1:12 pm

      HE IS HOMOPHOBIC. NEXT???

Loading...