December 17th, 2015

Pelawak terkenal Shahrol Shiro memberitahu beliau bakal menamatkan zaman dudanya pada tahun hadapan tanpa mengikat tali pertunangan terlebih dahulu.  Walaubagaimanapun buat masa ini beliau belum bersedia untuk memperkenalkan wanita yang telah berjaya mencuri hatinya itu kepada umum.

Insya-Allah, perancangan untuk berkahwin kalau tiada aral melintang pada tahun depan. Saya mungkin akan terus kahwin dan tiada majlis bertunang.

Saya mengenali wanita tersebut sudah dua tahun dan kalau sampai masanya saya akan beritahu kepada umum.

Jelas Shahrol, beliau mengambil masa yang agak lama untuk berkahwin semula kerana masih trauma dengan kegagalan rumah tangga beliau sebelum ini.

Shahrol sedar bukan senang untuk memikul tanggungjawab serta menjalani kehidupan berumah tangga. Namun, beliau berharap kali ini perkahwinan beliau akan kekal sehingga ke akhir hayat.

Bukan senang menjalani kehidupan berumah tangga, secara jujurnya saya masih trauma dan berasa takut untuk melaluinya sekali lagi. Kalau boleh biarlah kali ini sampai ke akhir hayat.

Untuk pengetahun anda Shahrol Shiro telah pun bercerai kira-kira lapan tahun lalu. Hasil perkahwinan bersama bekas isterinya beliau dikurniakan seorang anak lelaki, Muhd Adam Danish yang kini sudah berusia tujuh tahun.

Tahniah kami ucapkan kepada Shahrol Shiro dan pasangan. Seperti yang Shahrol harapkan kami juga mendoakan agar jodoh anda kali ini berkekalan sehingga ke jannah. InshaAllah.

Sumber Berita: mStar Online


Comments are closed.

Loading...