Written by Bella | April 17th, 2019

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang baru sahaja menimang cahaya mata kedua mereka.

Syatilla selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada jam 9.15 pagi tadi. Berita gembira itu dikongsikan menerusi akaun Instagram dengan luahan penuh rasa syukur bayi yang dilahirkan itu sihat.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki Syeriv Samheizy yang kini berusia 2 tahun.

Sekali lagi kami ucapkan tahniah kepada Sam dan Syatilla. Semoga dengan kehadiran anak ini akan menceriakan dan menambahkan lagi kebahagiaan mereka sekeluarga. Tidak sabar untuk melihat wajah ‘baby girl’ mereka, mesti comel kan?

19 responses to (TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. nina says:

    shaheizy sam ada call aku semalam,,dia kata nama anak dia neng yatimah…sedap kan nama tu?

    • minah jambu say says:

      sedap nama neng yatimah…nape kau asek neng yatimahhh aje dari kelmarin asek neng yatimah aje ..kena badi neng yatimah ke? neng yatimah memang sweet time muda dia she so jambu…

  2. AK2.O says:

    Nak tunggu nama anak mereka..Confirm tegeliat lidah nak sebut..Tapi tulah nama sedap n pelik..Tapi panggil Mat Yit…adoilaaa…

    • nina says:

      laa kan aku dah cakap, nama anak dia neng yatimah

    • Anonymous says:

      Typical malay kan? Suka sgt nama yg susah eja n susah nk sebut. Konon lg susah, lg klass… Hape ntah

      • Animosity says:

        Nama yg pendek dan mulia pun ramai dlm jail..biarla anak dia. Nanti nama anak ko, ko buat la nama pendek ke nama Tipah ke? Asal jgn kena tipu sudah..

  3. Kiah Desperate says:

    Tahniah lahh…
    Sebelum bersalin anak ke 2 ni , xde photo shoot dlm bath tub ker ??

  4. huhu says:

    hari nampak mendung jer kan.

  5. Elle says:

    Macam mana la depa ni bersalin muka cantik berseri. aku bila dah lepas push macam nak pengsan muka penat hahaha

  6. Anonymous says:

    Ceaser ke normal??klu ceaser hrp y ketiga xyah ceaser laa….x silap y first pn ceaser jgk kannn….

  7. Anonymous says:

    Jap…korang tgk la IG STORY AHYA…ANAK SI NORMAH DAMANHURI..

    GAMBAR CIUM BINI PUNYE PERUT PUN TAYANG….BONGOKNYAAA
    BINI PUN PAKAI SPENDER JE..EYY

    • peratije says:

      aah la…geli plak aku tgk…hmmm

    • AK2.O says:

      Aku syak..mereka ni anak beranak dan ipar duai dah tak rasa malu berbogel antara 1 sama lain…Video jilat/ciom perut bini pun tak ada rasa malu buat tontonan umum…Allahuuuu…moga diberi hidayah..malu nye lah sebagai umat islam macam tu….Sekadar bawa tittle Melayu jelah…

  8. Jini says:

    A…aku pun tertengok..btoi2 tak senonoh

  9. Anonymous says:

    Bertambah lagi keturunan pembohong… kakaknya peroboh masjid

    • Anonymous says:

      aku dh tgk video penari tu buat pengakuan..
      dia kata ada je tarian bollywood tu..

      pastu pakaian tu, mmg tuan rumah tau..
      so KM tu pembohong!
      boikot je sweetdara dia!!