Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Timang Cahaya Mata Perempuan

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang baru sahaja menimang cahaya mata kedua mereka.

Advertisement

Syatilla selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada jam 9.15 pagi tadi. Berita gembira itu dikongsikan menerusi akaun Instagram dengan luahan penuh rasa syukur bayi yang dilahirkan itu sihat.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki Syeriv Samheizy yang kini berusia 2 tahun.

Sekali lagi kami ucapkan tahniah kepada Sam dan Syatilla. Semoga dengan kehadiran anak ini akan menceriakan dan menambahkan lagi kebahagiaan mereka sekeluarga. Tidak sabar untuk melihat wajah ‘baby girl’ mereka, mesti comel kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Anonymous

    April 18, 2019 at 8:07 am

    Bertambah lagi keturunan pembohong… kakaknya peroboh masjid

    • Anonymous

      April 18, 2019 at 4:13 pm

      aku dh tgk video penari tu buat pengakuan..
      dia kata ada je tarian bollywood tu..

      pastu pakaian tu, mmg tuan rumah tau..
      so KM tu pembohong!
      boikot je sweetdara dia!!

  2. Jini

    April 17, 2019 at 6:45 pm

    A…aku pun tertengok..btoi2 tak senonoh

  3. Anonymous

    April 17, 2019 at 3:04 pm

    Jap…korang tgk la IG STORY AHYA…ANAK SI NORMAH DAMANHURI..

    GAMBAR CIUM BINI PUNYE PERUT PUN TAYANG….BONGOKNYAAA
    BINI PUN PAKAI SPENDER JE..EYY

    • peratije

      April 17, 2019 at 3:32 pm

      aah la…geli plak aku tgk…hmmm

    • AK2.O

      April 17, 2019 at 7:46 pm

      Aku syak..mereka ni anak beranak dan ipar duai dah tak rasa malu berbogel antara 1 sama lain…Video jilat/ciom perut bini pun tak ada rasa malu buat tontonan umum…Allahuuuu…moga diberi hidayah..malu nye lah sebagai umat islam macam tu….Sekadar bawa tittle Melayu jelah…

  4. Anonymous

    April 17, 2019 at 2:37 pm

    Ceaser ke normal??klu ceaser hrp y ketiga xyah ceaser laa….x silap y first pn ceaser jgk kannn….

    • Anonymous

      April 17, 2019 at 2:46 pm

      Nmpk mcm czer..kalo 2x czer..ketiga kene czer la sbb da ada 2scar..mcm aku..huhuhu

    • kero

      April 17, 2019 at 4:13 pm

      ceaser gitu rasa..

    • cLn

      April 17, 2019 at 6:20 pm

      Czer laa..kan dia ckp dlm OT room tu..mgkn mmg dia pilih nk czer kot..pilihan masing2..aku pn penah 2x czer..anak ke3 Allah izinkan normal..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top