Written by Bella | January 15th, 2019

Sedang hamil anak keduanya, hasrat pelakon Syatilla Melvin yang teringin sekali untuk menimang cahaya mata perempuan akhirnya termakbul.

Memuat naik foto imbasan bayi di akaun Instagramnya, Syatilla berkongsi berita gembira beliau bakal melahirkan anak perempuan. Isteri kepada pelakon Shaheizy Sam itu juga meluahkan rasa syukur tidak terhingga di atas rezeki yang dikurniakan.

Rata-rata netizen mengucapkan tahniah kepada Syatilla dan Sam serta mendoakan agar segalanya dipermudahkan buat mereka. Semoga ibu dan bayi didalam kandungan sihat.

Tahniah kami ucapkan kepada Syatilla dan Sam, mesti bayi perempuan nanti akan mewarisi kecantikan ibunya.

14 responses to (TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Bakal Timang Anak Perempuan

  1. El says:

    Sejak kawin ni, kejap tudung, kejap turban, rambut, leher terdedah kemana mana, selekeh betol fesyen die

    13

    0
  2. Faraj says:

    harap2 namakan Budak tu biasa2 jer…kalau namakan yg indah2 ..sian budak tu bila besor.takut org ckp camgini…: indah nama dr rupa “..

    4

    0
    • Anonymous says:

      mcm nama matyip sebenar yg nk bunyi omputeh… kantoi dua2 ckp eng ke laut bunyi failed full sentence… baru sedar diri tilla ngaku kita orang kg.. org kg kau… dan2 jd panggilan matyip… ni jgn buat malu laaa letak nama baby girl bunyik omputeh jgk sah2 muka tempoyak

      7

      1
  3. Anonymous says:

    Tak berapa berkenan sgt ngan pelakon ni, mulut lantang tp ke laut. Rasa diri megah sangat dpt kawen ngan Sam.

    6

    0
  4. Suhaimi saad sesat says:

    Sam pendek pon.apa nk bangga sgt kawen dgn sam. Korg laki bini poyo.kawen nk buat prank yg krik2 …..retis baju kawen paling hodoh kornag la.bad taste

    5

    0
  5. snow says:

    tu laa pasal die nie mcm bangga sangat bila kawin ngan sam..masa ASK bile nama sam umum menang..die sorang jer berdiri..menyampah aku tgk..

    1

    0
  6. Halia Kunyit Lengkuas says:

    syatilla pelakon selekeh

    1

    0
  7. Rezeki Allah bagi . ameen says:

    Ala ..tak girl ..boy….. tak boy …girl..kalau DPT anak mcm si sajjad tu …baru la bagi kejutan ..adoiiii

    0

    1
  8. Anonymous says:

    Kpala dh la bsar si tilla nih,x lawa ..padan la bangga sgt dapat kawen dgn sam katek tu..

    0

    0