Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Selepas Keguguran Julai Lalu, Syatilla Melvin Kini Sah Hamil Lagi

Selepas diuji dengan keguguran pada bulan Julai lalu apabila mengalami pendarahan teruk, kini pelakon Syatilla Melvin dikejutkan dengan khabar gembira beliau sah sedang hamil.

Advertisement

Berita gembira itu diumumkan oleh beliau sendiri menerusi akaun Instagramnya. Syatilla sendiri tidak sangka akan kembali berbadan dua secepat ini.

Kandungan saya sudah memasuki dua bulan. Alhamdulillah ini adalah rezeki Allah. Ye la, sebelum ini kan saya pernah keguguran. Memang saya dan Sam tak jangka pun akan secepat ini lekat. Tapi sudah rezeki kami berdua.

Buat Syatilla, kehamilan ini adalah hadiah yang terindah dan cukup bermakna bersempena dengan ulang tahun kelahiran suaminya, Shaheizy Sam yang ke 36 pada Selasa (semalam).  Sekali lagi kami ucapkan tahniah buat pasangan ini dan semoga segalanya dipermudahkan.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. mak cute

    September 5, 2018 at 8:17 am

    1 wad sok ngan kak ipar..ko tgk baby aku…aku tgk baby ko klo g toilet…senang mak sam dtg lawat…

  2. Sam ketot

    September 5, 2018 at 7:42 am

    Nak muntah tgk kek

    • wekkkkkkk

      September 5, 2018 at 9:37 am

      wekkkkkkk

  3. Sam ketot

    September 5, 2018 at 7:41 am

    Tgk kek mcm nak muntah jer….ramai yg dh hilang attitude skrg…nk muntah dulu lh…k.bai

  4. Anonymous

    September 5, 2018 at 1:29 am

    Nanti jual anak

  5. Anonymous

    September 4, 2018 at 9:16 pm

    Dah sendu mamat ni…buat cerita mengandung lah nk up balik…menyampah tgk telinga bersubang n berantai n rambut blonde…makin buruk..
    Jadilah mcm Aaron Aziz tu..x dak pun nk over mcm kau tu..humble je

    • Anonymous

      September 5, 2018 at 1:46 pm

      setuju… zaman aaron lagi meletup tp smpi skrg humble jer.. walaupun dlm filem watak samseng itu time shoot jer… kt luar pakai biasa jer
      sam ni dh sendu makin merepek pakai… bini tlong up jual story anak

Loading...
To Top