August 4th, 2020

Berkongsi berita gembira apabila memaklumkan bahawa isterinya kini disahkan mengandung anak sulung mereka, penyanyi Ameer Sofazr menyatakan ia merupakan satu perkhabaran yang cukup bermakna buatnya yang bakal bergelar bapa selepas lima tahun mereka mendirikan rumah tangga.

Selepas 5 Tahun Berkahwin, Isteri Ameer Sofazr Kini Disahkan Hamil

Ameer mendedahkan perkara tersebut kepada umum di laman Instagramnya.

“Alhamdulillah syukur. Rezeki, nikmat dan hikmah yang diberikan oleh-Nya sangat besar dan bermakna. Penantian selama lima tahun akhirnya dikurniakan rezeki yang sangat bermakna.”

Dalam posting berkenaan, penyanyi lagu β€œDan Bila Esok” itu juga berkongsi gambar terkini isterinya yang sudah jelas kelihatan ‘baby bump’.

Tambahnya lagi, beliau kini amat berharap agar proses kehamilan isterinya itu terus dipermudahkan.

Selepas 5 Tahun Berkahwin, Isteri Ameer Sofazr Kini Disahkan Hamil

“Semoga anak yang bakal lahir membesar dengan sihat dan jadi anak anak yang soleh dan solehah. Semoga isteriku @aurora_aulia93 dipermudahkan dan dipelihara sepanjang 9 bulan 10 hari. Insya-Allah.”

Menjengah ke ruangan komen entri tersebut, rata-rata pengikutnya menzahirkan ucapan tahniah buat dirinya dan isteri. Malah wujud juga segelintir peminat yang seakan teruja dengan perkhabaran tersebut dan turut mendoakan agar segala urusan pasangan ini dipermudahkan.

Untuk rekod, Ameer telah mendirikan rumah tangga dengan Saidatul Nazriah Abdul Latif pada January 2015. Selepas lima tahun berkahwin, ini merupakan perkhabaran yang paling bermakna buat pasangan ini.


One response to “(TAHNIAH) Selepas 5 Tahun Berkahwin, Isteri Ameer Sofazr Kini Disahkan Hamil”

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...