March 10th, 2014

Alhamdulillah. Jutaan tahniah diucapkan kepada Rozita Che Wan dan Zain Saidin atas berita gembira ini. Che Ta telah pun berkongsi gambar alat ujian kehamilan di Instagramnya dan ia jelas menunjukkan 2 baris yang mengesahkan pelakon jelita ini sedang mengandung. Pastinya Che Ta teruja untuk hamil sekali lagi setelah sekian lama.
che ta sah hamilChe Ta turut melahirkan rasa syukurnya atas anugerah yang tidak terhingga ini. Tulis Che Ta:-

Alhamdulillah.. syukur dengan nikmat mu ya Allah.. amin

rozita che wan sah mengandungDiharap Che Ta dapat berehat secukupnya sepanjang tempoh kehamilan ini. Sama-samalah kita doakan semuanya berjalan lancar buat Che Ta dan Zain. Apa pun, tahniah diucapkan buat pasangan ini. Semoga dengan kehadiran cahaya mata ini akan mengeratkan lagi hubungan anda berdua. Kredit info Instagram Rozita Che Wan.
misclaireP.S: Yeah ~~ MisClaire sedang mengadakan “giveaway” di laman Facebook mereka. Hanya perlu komen warna yang paling menarik di mata anda dan berpeluang memenangi voucher RM50 daripada MisClaire. Kalau dah tak sabar sangat, anda boleh beli terus Levelle Floral Lace Maxi Dress ini dengan harga hanya RM72. Untuk informasi lanjut, layari www.misclaire.com dan jangan lupa lihat koleksi terbaru mereka di Instagram MisClaire.


Comments are closed.

Loading...